Meerdere games tegelijk overdragen op uw Xbox One

U hebt dus een extern opslagapparaat met uw Xbox One verbonden en wilt een aantal games tegelijk verplaatsen. (U kunt items natuurlijk één voor één verplaatsen, door naar uw verzameling games en apps te gaan, een game te markeren, op de Menuknop  op de controller te drukken en Game beheren te selecteren.)

Meerdere games tegelijk kopiëren of verplaatsen:

1. Sluit een extern opslagapparaat aan (apparaten moeten USB 3.0 of sneller ondersteunen, een capaciteit van minstens 256 GB hebben en voor Xbox One zijn geformatteerd).
  2. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en ga vervolgens naar Instellingen > Systeem > Opslag.
  3. Selecteer de opslag waarvan u wilt verplaatsen of kopiëren en selecteer vervolgens Overdragen en maak uw keuzes. Selecteer alle games of slechts enkele en kies vervolgens een Selectie kopiëren of Selectie verplaatsen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Meerdere games tegelijk overdragen op uw Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?