Gamecontent en uitbreidingen op Xbox One bekijken en downloaden

Tal van Xbox One-games hebben uitbreidingen, zoals nieuwe items in de game of nieuwe levels die u kunt kopen in de Microsoft Store.

Opmerking Voor toegang tot uw downloads, zorgt u dat u bent aangemeld bij de Microsoft-account die u hebt gebruikt om de content te kopen en te downloaden. Zie Hoe u games en gamecontent kunt vinden nadat u online een code hebt ingewisseld op Xbox One voor hulp met automatische downloads van uw aankopen.

Games of apps zoeken die momenteel zijn geïnstalleerd

1. Schuif op het scherm Home naar beneden naar Mijn games en apps, selecteer Alle weergeven en druk op de A-knop op de controller de optie te openen.
  2. Selecteer Games of Apps.
  3. Uw content wordt in alfabetische volgorde weergegeven. Er zijn echter nog andere sorteeropties die u kunt gebruiken.

Uitbreidingen voor een specifieke game weergeven

Als u de game al in bezit hebt en wilt bekijken welke uitbreidingen beschikbaar zijn om te downloaden:

1. Selecteer in Mijn games en apps de optie Alle weergeven, zoek de game en druk op de Menuknop .
  2. Selecteer Game en uitbreidingen beheren.
  3. Selecteer het tabblad Klaar om te installeren.
  4. Selecteer de uitbreiding die u wilt installeren.
  5. Druk op de A-knop om de uitbreiding te installeren of selecteer Alles installeren.

Als u de game niet in bezit hebt, maar wel de beschikbare uitbreidingen in de Microsoft Store wilt bekijken:

1. Ga terug naar het Home-scherm, schuif naar rechts naar Store en selecteer vervolgens Zoeken.
  2. Voer de titel van de game in en selecteer vervolgens Zoeken.
  3. Selecteer de gamebundel in de lijst met zoekresultaten.
  4. Als er uitbreidingen beschikbaar zijn voor de game, worden deze onder de game weergegeven op de beschrijvingspagina van de game binnen de Store.

Games, apps, uitbreidingen of contentpakketten zoeken die u hebt gedownload maar hebt verwijderd

1. Schuif op het scherm Home naar beneden en selecteer Mijn games en apps en selecteer vervolgens Alle weergeven.
  2. Selecteer Games of Apps.
  3. Selecteer het tabblad Klaar om te installeren bovenaan om alle games of apps te bekijken die van u zijn maar die niet op de harde schijf zijn geïnstalleerd.
  4. Als u uitbreidingen voor een game wilt weergeven die nog niet op uw harde schijf zijn geïnstalleerd, selecteert u de game en drukt u op de Menuknop en selecteert u vervolgens Game en uitbreidingen beheren om een tabblad Klaar om te installeren weer te geven voor die game.

Uitbreidingen die u hebt gekocht als onderdeel van een bundel downloaden

Als er meerdere uitbreidingen bij een enkele aankoop waren inbegrepen, zoals een seizoenspas of een gamebundel met beperkte oplage, dan moet u deze wellicht apart downloaden. Er zijn twee manieren om de individuele items te downloaden:

• Zoek naar een Store in de game. Zoek de onderdelen van de seizoenspas en download ze daar.
  • Download de individuele uitbreidingen in de Microsoft Store:
    1. Schuif op het scherm Home naar beneden en selecteer Mijn games en apps en selecteer vervolgens Alle weergeven.
    2. Zoek de game en druk op de Menuknop .
    3. Selecteer Game en uitbreidingen beheren.
    4. Selecteer de uitbreiding die u wilt installeren in op het tabblad Klaar om te installeren.
    5. Druk op de A-knop om de uitbreiding te installeren.

Als u problemen hebt met het downloaden van uw invoegtoepassingen, raadpleegt u Problemen met de installatie van games of apps op Xbox One oplossen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Gamecontent en uitbreidingen op Xbox One bekijken en downloaden" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?