Uw games en uitbreidingen vinden op Xbox One

Hier leest u hoe u games en uitbreidingen kunt vinden die u in de Microsoft Store hebt gekocht.

Games vinden

Games en andere downloads die u koopt worden normaal gesproken tussen uw games en apps weergegeven en worden automatisch geïnstalleerd. U controleert dit als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop op uw controller om de guide te openen en ga dan naar Mijn games en apps > Alles bekijken.
  2. Zorg ervoor dat de filter in de lijst met games is ingesteld op Alle games.
  3. Als u uw game of uitbreiding niet ziet, selecteert u Klaar om te installeren om te zien of deze daar wordt weergegeven.

Als u nog steeds uw game of uitbreiding niet ziet:

1. Druk op de Xbox-knop op de controller om de guide te openen.
  2. Markeer Mijn games en apps maar selecteer deze optie niet.
  3. Druk op de menuknop op de controller, selecteer Vernieuwen en zoek uw item.

Als de Xbox Play Anywhere-games die u hebt gekocht in de Microsoft Store op uw pc niet worden geïnstalleerd, staan uw instellingen mogelijk geen automatische downloads toe. Controleer de downloadinstellingen:

1. Druk op de Xbox-knop op de controller om de guide te openen en ga vervolgens naar Systeem > Instellingen > Systeem.
  2. Selecteer Updates en downloads.
  3. Zorg ervoor dat de selectievakjes voor Mijn games en apps up-to-date houden en Externe installaties toestaan beide zijn ingeschakeld.

Als deze opties niet zijn ingeschakeld, kunt u uw lijst met games controleren om te zien of uw items daar staan. Kijk bij Klaar om te installeren. Als u bijvoorbeeld van de Xbox van een vriend gebruikmaakt, is dit de locatie waar al uw games worden weergegeven, niet alleen de meest recente.

Kijk in de Microsoft Store

Ziet u een game die u zoekt nog steeds niet? Ga dan terug naar de Store. Druk op de Y-knop op de controller om een zoekopdracht te starten, begin met typen en kies uw item wanneer het wordt weergegeven in de zoekresultaten.

Open de Store op de volgende manier als u een uitbreiding zoekt:

1. Markeer de game waarvoor u een uitbreiding hebt gekocht (maar start deze niet).
  2. Druk op de Menuknop op uw controller en selecteer Game en uitbreidingen beheren.
  3. Selecteer Bekijken in Microsoft Store en controleer of het item dat u zoekt deel uitmaakt van de game die u hebt gekocht.

Wanneer u bijvoorbeeld vooraf een game bestelt en uw aankoop bevat aanvullende game of bonusinhoud bevat, moet u de tweede game downloaden in de Store, zelfs als u niet hoeft te betalen.

Uitbreidingen zoeken

Voor uitbreidingen of DLC van games controleert u als eerste uw games en apps (zoals hierboven beschreven).

Markeer een game in uw lijst met games, druk op de menuknop op uw controller en selecteer Game en uitbreidingen beheren.

Sommige uitbreidingen worden geopend in de game waar ze bij horen en worden niet afzonderlijk geïnstalleerd. Uitbreidingen of DCL die kunnen worden geïnstalleerd maar nog niet zijn geïnstalleerd, worden weergegeven onder Klaar voor installatie.

U zoekt uitbreidingen op de volgende plaatsen in games waar ze bij horen.

• Op het beginscherm van de game zoekt u naar 'Mijn inhoud' of een soortgelijke optie.
  • U moet mogelijk een bericht openen in een game om uw uitbreidingen op te halen. Bekijk 'Mijn berichten' of een vergelijkbaar gebied.
  • U kunt sommige uitbreidingen vinden terwijl u de game zelf speelt. Dit geldt bijvoorbeeld voor items zoals V-Bucks of kleding. In Sea of Thieves moet u bijvoorbeeld een quest starten, aan boord van uw schip gaan en naar de store in de game gaan of kisten met inventaris openen.
  • Het is ook mogelijk dat u pas toegang krijgt tot een uitbreiding als u op het juiste punt in een game bent aanbeland. Destiny 2: Forsaken gebruikt gameniveaus om het gebruik van bepaalde uitbreidingen te beperken. In Forza Horizon 3 moet u naar een bepaalde locatie rijden om de uitbreiding Hot Wheels te kunnen gebruiken.

Problemen met uitbreidingen oplossen

Wordt uw uitbreiding niet in Klaar voor installatie weergegeven? Meld u hier aan met het Microsoft-account dat u hebt gebruikt voor de aankoop, om te zien welke uitbreidingen beschikbaar moeten zijn. Als de uitbreiding niet in deze lijst staat, is deze niet gekoppeld aan deze account.

Als u gamevaluta hebt gekocht, zoals V-bucks of FIFA-punten en u niet ze in de game ziet, bevestigt u uw voltooide aankoop door u bij uw Bestelgeschiedenis aan te melden.

Als u uw gamevaluta in de aankoopgeschiedenis ziet, probeert u de game af te sluiten en opnieuw te starten:

1. Druk op de Xbox-knop op de controller.
  2. Markeer de game in de guide.
  3. Druk op de menuknop op de controller en selecteer Afsluiten.
  4. Start de game opnieuw en controleer uw portemonnee in de game.

Als u het bovenstaande 24 uur geleden hebt gedaan en u uw gamevaluta nog steeds niet ziet:

1. Neem voor games die zijn uitgegeven door Microsoft contact op met Microsoft Support.
  2. Neem voor andere games contact op met de uitgever van de game. Hier vindt u een lijst met grote uitgevers en hun websites.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw games en uitbreidingen vinden op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?