Buitengebruikstelling van Alphajax

Op 19 maart 2018 kondigde het Alphajax-team aan dat deze game op 18 mei 2018 wordt gesloten. Vanaf die datum kan je de game niet meer downloaden uit de store. Ondersteuning en inhoud, zoals puzzels, klassementen en online games, zijn dan niet langer beschikbaar.

Veelgestelde vragen

Kan ik Alphajax nog steeds offline spelen?
Je kunt de game nog steeds offline spelen, maar er worden geen updates meer voor aangeboden. Als je Alphajax van je apparaat verwijdert, kan je de game niet meer downloaden.

Ik heb een online spelronde gestart. Kan ik die nog afmaken?
Nee, het is niet langer mogelijk om online spelrondes te starten of te vervolgen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens nadat de game is gesloten?
Alle game-info en -geschiedenis wordt uit de service verwijderd op 25 mei 2018.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Buitengebruikstelling van Alphajax" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?