Call of Duty

Ga naar de Call of Duty-community voor forums en community-ondersteuning voor Call of Duty.

Onderwerpen

Call of Duty: WWII

Informatie over Call of Duty: WWII

Ontdek Call of Duty: WWII via video's en demo's. Je komt meer te weten over de game, uitbreidingen en hoe je de game kunt kopen.

Verbinding maken met een Call of Duty: WWII-game

Meer informatie over het maken van verbinding met een multiplayergame spel binnen Call of Duty: WWII.

Vertraging en prestaties in de game verbeteren in Call of Duty: WWII

Als je problemen met je gameplay hebt, volgen hier enkele tips over hoe je de prestaties kunt verbeteren.

Bekende problemen in Call of Duty: WWII

Kijk hier voor de lijst met meest recente problemen.

Meer nodig? De community staat voor je klaar

Ga naar het forum Call of Duty: WWII voor meer informatie, live chatten met een Activision-ondersteuningsambassadeur of neem deel aan communitygesprekken.

Call of Duty: WWII-serverstatus

Controleer de Call of Duty: WWII-serverstatus op de Activision-website.

Call of Duty: Infinite Warfare en Modern Warfare Remastered

Informatie over Call of Duty: Infinite Warfare

Ontdek Call of Duty: Infinite Warfare via video's en demo's. Je komt meer te weten over de game, uitbreidingen en hoe je de game kunt kopen.

Veelgestelde vragen over Call of Duty: Infinite Warfare

Bekijk antwoorden op veelgestelde vragen over Call of Duty: Infinite Warfare in Windows 10.

Meer over Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

Meer nodig? De community staat voor je klaar

Ga naar de site van Activision voor meer informatie over de game, voer gesprekken met de community en krijg ondersteuning met probleemoplossing voor vragen die hier niet worden beantwoord.

Serverstatus Call of Duty: Infinite Warfare

Kom de serverstatus van Call of Duty: Infinite Warfare te weten op de website van de uitgever.

Serverstatus Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Kom de serverstatus van Call of Duty: Modern Warfare Remastered te weten op de website van de uitgever.

Call of Duty: Black Ops III

Informatie over Call of Duty: Black Ops III

Ontdek Call of Duty: Black Ops III via video's en demo's. Je komt meer te weten over de game, uitbreidingen en hoe je de game kunt kopen.

Call of Duty: Black Ops III-serverstatus

Kom de serverstatus van Call of Duty: Black Ops III te weten op de website van de game.

Verschillen in gameversies van Call of Duty: Black Ops III

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over Call of Duty: Black Ops III op verschillende platformen.

Meer nodig? De community staat voor je klaar

Ga naar de site van Activision voor meer informatie over de game, voer gesprekken met de community en krijg ondersteuning met probleemoplossing voor vragen die hier niet worden beantwoord.

Oudere versies van Call of Duty

Als je nog steeds een van de volgende versies van Call of Duty gebruikt, ga je naar de website van Activision voor meer informatie:

Beheer van en hulp met Xbox One

De Xbox Live-status controleren

Als het niet lukt om een game via Xbox Live te spelen, controleer je of er momenteel problemen met de service zijn. Als je een relevante waarschuwing ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het opnieuw.

Een Xbox One-discfout oplossen

Lees wat je kunt doen als de Xbox-console je game-disc niet kan lezen.

Games op je Xbox One installeren

Lees hoe je een game installeert op de harde schijf van de Xbox One.

Opgeslagen games in cloud beheren op Xbox One

Meer informatie over hoe je je opgeslagen games beheert en synchroniseert via Xbox Live.

p>Games en game-content zoeken nadat je online een code hebt ingewisseld op Xbox One

Lees hoe je games en downloadbare game-content installeert nadat je een code hebt ingewisseld op Xbox One.

Xbox One-achievements en -uitdagingen

Lees meer over achievements, uitdagingen en hoe je beloningen kunt verdienen op je Xbox One-console.

Problemen met trage game- of app-downloads op Xbox One oplossen

Lees hoe je problemen met trage game- of app-downloads op je Xbox One-console oplost.

Oplossing voor verbindingsfouten bij multiplayer-games op Xbox One

Volg deze stappen als je geen verbinding kunt maken met multiplayergames via Xbox Live.

HDR op Xbox One X en Xbox One S

Meer informatie over het bekijken van HDR-content op je Xbox One S-console.

Beheer van en hulp bij Xbox 360

Oplossing voor Xbox 360-disc-station

Lees wat je kunt doen als de Xbox 360-console je game-disc niet kan lezen.

Uw bibliotheek met Xbox 360-games beheren

Lees hoe je games kunt downloaden via Xbox Live, games kunt installeren vanaf een disc op je Xbox 360-harddisk en je Xbox-games kunt beheren.

Veelgestelde vragen over opgeslagen Xbox 360-games in de cloud

Lees hoe je jouw opgeslagen games beheert en synchroniseert via Xbox Live.

Is de Xbox 360-console vastgelopen of reageert de console niet?

Lees welke oplossingen je kunt uitproberen als je Xbox 360-console niet meer reageert.

Oplossing voor verbindingsfout met Xbox 360

Volg deze stappen als je geen verbinding met multiplayer-games kunt maken via Xbox Live.

Beheer van en hulp met Windows 10

Controleren of een game werkt op je Windows 10-apparaat

Controleer altijd eerst of een game geschikt is voor je apparaat voordat je de game koopt.

Problemen met het kopen van Call of Duty

Ga naar de ondersteuning van de Microsoft Store voor hulp bij transacties en aankopen.

Problemen oplossen met downloaden en installeren van Call of Duty

Ga naar de ondersteuning van de Microsoft Store voor informatie over het oplossen van download- en installatieproblemen.

Problemen met het spelen van games in Windows 10 oplossen

Lees hoe je problemen met vastlopende of trage Windows 10-games oplost.

Updates voor software en stuurprogramma's voor Windows 10 downloaden

Als je jouw apparaat up-to-date houdt, weet je zeker dat je altijd de meest recente stuurprogramma's voor software en hardware gebruikt.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Call of Duty" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?