Fortnite

Dit is handig als je alles wilt weten over Fortnite: Battle Royale, Fortnite op je mobiele apparaat, Save the World, spelen op verschillende platforms en ondersteuning. Ga voor meer informatie naar de veelgestelde vragen over Fortnite.

Bekend probleem

Het spel loopt vast of gaat niet verder dan het startscherm wanneer het wordt gestart.

Tijdelijke oplossing: het spel moet worden bijgewerkt met de meest recente patch. Volg deze stappen om de game bij te werken:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Ga naar Mijn games en apps en selecteer Alle weergeven.
  3. Selecteer Updates en zoek naar de update die wordt weergegeven voor Fortnite.
  4. Markeer de update en druk op de A-knop om de update te starten.

Zodra de update is voltooid, moet je Fortnite probleemloos kunnen starten.

Opmerking Als je console de update niet ziet, start de console dan opnieuw op door naar het menu Systeem in de guide te gaan en Console opnieuw opstarten te selecteren. Nadat je console opnieuw is opgestart, wordt Fortnite automatisch bijgewerkt wanneer het de volgende keer wordt gestart.

Je account

Ga voor meer informatie over je Epic-account naar het Support Center.

Kijken wat je hebt gekocht

Ga naar je bestelgeschiedenis om je transacties te bekijken.

Restitutie-informatie

Spelers die restitutie van items in de game willen, moeten naar de portal Self-Service Cosmetic Return in de game gaan.

Er is een limiet voor restitutie van drie keer de levensduur voor cosmetische items in de game. Cosmetische in-game restituties zijn alleen geldig binnen 30 dagen na aankoop.

Spelen op meerdere netwerken

Fortnite op Xbox One ondersteunt spelen op meerdere netwerken, wat betekent dat je teams kunt maken en kunt spelen tegen spelers op andere netwerken zoals Nintendo, PlayStation of pc. Zie Hoe werken multiplayer en communicatie bij spelen op meerdere netwerken? voor meer informatie over het instellen van je game om gebruik te kunnen maken van spelen op meerdere netwerken.

Ondersteuning voor muis en toetsenbord

Fortnite op Xbox One ondersteunt de mogelijkheid om te spelen met een muis en toetsenbord. Houd er rekening mee dat wanneer je een muis en toetsenbord op Xbox One gebruikt, je in een game met andere gebruikers wordt geplaatst die eveneens de muis en het toetsenbord als hun bedieningsoptie hebben gekozen. Raadpleeg Ondersteuning voor muis en toetsenbord op Xbox One om je instelling van het gebruik van muis en toetsenbord in te schakelen.

Opmerking Als je gebruikmaakt van een kinderaccount, moet je ook instellingen voor spelen op meerdere netwerken inschakelen om een toetsenbord en muis te kunnen gebruiken tijdens het spelen op Xbox One.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fortnite" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?