Hulp krijgen bij Fortnite

Dit is handig als je alles wilt weten over Fortnite: Battle Royale, Fortnite op je mobiele apparaat, Save the World, spelen op verschillende platforms en ondersteuning. Ga voor meer informatie naar de veelgestelde vragen over Fortnite.

Bekend probleem

Het spel loopt vast of gaat niet verder dan het startscherm wanneer het wordt gestart.

Tijdelijke oplossing: het spel moet worden bijgewerkt met de meest recente patch. Volg deze stappen om de game bij te werken:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Ga naar Mijn games en apps en selecteer Alle weergeven.
  3. Selecteer Updates en zoek naar de update die wordt weergegeven voor Fortnite.
  4. Markeer de update en druk op A om de update te starten.

Zodra de update is voltooid, moet je Fortnite probleemloos kunnen starten.

Opmerking: als je console de update niet ziet, start de console dan opnieuw op door naar het menu Systeem in de guide te gaan en Console opnieuw opstarten te selecteren. Nadat je console opnieuw is opgestart, wordt Fortnite automatisch bijgewerkt wanneer het de volgende keer wordt gestart.

Je account

Ga voor meer informatie over je Epic-account naar het Support Center.

Zien wat je hebt gekocht

Ga naar je bestelgeschiedenis om je transacties te bekijken.

Restitutie-informatie

Spelers die restitutie van items in de game willen, moeten naar de portal Self-Service Cosmetic Return in de game gaan.

Er is een limiet voor restitutie van drie keer de levensduur voor cosmetische items in de game. Cosmetische in-game restituties zijn alleen geldig binnen 30 dagen na aankoop.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hulp krijgen bij Fortnite" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?