Gears 5 met Xbox Game Pass

Gears 5 is beschikbaar voor abonnees van Xbox Game Pass (inclusief consolegames en pc-games) wanneer het spel wordt gelanceerd op 10 september 2019. Als je een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement hebt, kun je de Gears 5 Ultimate-editie installeren tijdens de proefperiode vanaf 6 september 2019.

De game vooraf installeren

Je kunt Gears 5 ook vooraf installeren met een actief Xbox Game Pass-abonnement om ervoor te zorgen dat de game klaar is op het moment van lancering. Ga hiervoor als volgt te werk:

Xbox Game Pass (consolegames en pc-games)

1. Selecteer de Game Pass-hub in het startscherm van jouw Xbox One-console of in de Xbox-app op jouw Windows 10-apparaat en zoek naarGears 5.
  2. Selecteer de optie om te installeren. Hiermee wordt een tijdelijke aanduiding toegevoegd aan de gamebibliotheek, die vlak voordat de game wordt gelanceerd wordt bijgewerkt.
  3. Als je een actief Xbox Game Pass-abonnement hebt wanneer het spel wordt gelanceerd, kun je het spel starten en spelen.

Opmerking Je hebt Windows 1903 of hoger nodig om Gears % op jouw Windows 10-apparaat te kunnen reserveren. Ga naar Instellingen > Systeem > Over Windows om te controleren of de versie wordt weer gegeven als 1903 of hoger.

Xbox Game Pass Ultimate

1. Kort voordat de proefperiode begint op 6 september 2019, is de Gears 5 Ultimate-editie beschikbaar in de Game Pass-hub.
  2. Selecteer de optie om te installeren. Hiermee wordt een tijdelijke aanduiding toegevoegd aan de gamebibliotheek, die vlak voordat de game wordt gelanceerd wordt bijgewerkt.
  3. Als je een actief Xbox Game Pass Ultimate-abonnement hebt wanneer het spel wordt gelanceerd, kun je de Ultimate-versie van het spel starten en spelen.

Bonus-inhoud bij reservering

Alle spelers die Gears 5 reserveren, ontvangen de volgende bonusitems voor reservering:

• Character Pack van Terminator Dark Fate
  • 7 dagen promo
  • Vector Lancer Skin

Bovendien krijg je, als je een actief Xbox Game Pass-abonnement hebt en gebruikt voor het spelen van Gear 5 vóór 16 september 2019, ook de pre-order bonusitems zoals hierboven vermeld.

Details over de manier waarop deze pre-order items naar jou worden verzonden, ontvang je vlak voor de lancering.

Als je geen actief Xbox Game Pass abonnement meer hebt, maar je de game wilt reserveren vóór de lancering en de bonusitems wilt ontvangen, ga dan naar de productpagina van het spel.

Verwante problemen

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Gears 5 met Xbox Game Pass" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?