Gears of War

Het logo van Gears of War, dat in het midden een rood tandwiel en schedel bevat.

Welkom bij Gears of War voor Xbox One en Windows 10. Hier vind je links naar video's en demo's, informatie over de serverstatus van beide games en tips voor probleemoplossing. Je vindt hier ook een link om de games voor Xbox One of Windows 10 te kopen.

Voor forums en community-ondersteuning voor Gears of War ga je naar http://www.gearsofwar.com.

Onderwerpen

Gears 5

Meer informatie Gears 5
Ontdek Gears 5 via video's en demo's. Kom meer te weten over de game, uitbreidingen en hoe je de game kunt reserveren.

Gears 5 met Xbox Game Pass
Lees meer over het spelen van Gears 5 wanneer je een Xbox Game Pass-abonnement hebt.

Problemen met Gears 5 oplossen in Windows 10
Krijg hulp bij veelvoorkomende fouten wanneer je Gears 5 probeert te spelen in Windows 10.

Gears of War 4

Over Gears of War 4
Ontdek Gears of War 4 via video's en demo's. Meer informatie over hoe je de game speelt, uitbreidingen en hoe je de game kunt kopen.

Veelgestelde vragen over Gears of War 4
Hier krijg je antwoorden op veelgestelde vragen over Gears of War 4.

Gears of War 4 optimaal benutten in Windows 10
Als je de juiste hardware hebt, kun je die verder afstemmen om alles uit Gears of War 4 te halen wat erin zit.

Problemen met Gears of War 4 in Windows 10 oplossen
Als je een fout te zien krijgt, bekijk je deze uitleg en stappen voor probleemoplossing die je kunt volgen.

Problemen met Xbox Play Anywhere-games oplossen
Gears of War 4 is een Xbox Play Anywhere-game. Zoek oplossingen voor eventuele problemen met je game op Xbox One of in Windows 10.

Zowel in Windows 10 als op Xbox One spelen
Gears of War 4 ondersteunt cross play, zodat je met of tegen iemand op een ander platform kunt spelen. Hier vind je meer informatie over spelen op verschillende platforms en over het oplossen van problemen.

Meer nodig? De community staat voor je klaar
Ga naar het forum over Gears of War 4 voor meer informatie over de game, voer gesprekken met de community en krijg ondersteuning bij probleemoplossing voor vragen die hier niet worden beantwoord.

Feedback geven over Gears of War 4
Als je een grote fan bent van Gears of War, kun je deelnemen aan het feedbackprogramma om feedback te geven en mee te denken over de toekomstige vorm van de game.

Overzicht Gears of War: Ultimate Edition

Over Gears of War: Ultimate Edition voor Xbox One en Windows 10
Ontdek Gears of War: Ultimate Edition via video's en demo's. Kom meer te weten over de game, uitbreidingen en hoe je de game kunt kopen.

Gears of War: Ultimate Edition voor Windows 10 kopen
Gears of War: Ultimate Edition voor Windows 10 kopen. Meer informatie over hoe je de game speelt, uitbreidingen en hoe je de game kunt kopen.

Veelgestelde vragen over Gears of War: Ultimate Edition in Windows 10
Bekijk antwoorden op veelgestelde vragen over Gears of War: Ultimate Edition in Windows 10.

Problemen met Gears of War: Ultimate Edition in Windows 10 oplossen
Als je een fout te zien krijgt, bekijk je deze uitleg en stappen voor probleemoplossing die je kunt volgen.

Oudere versies van Gears of War

Als je nog steeds een van de volgende versies van Gears of War speelt, ga je naar de website van Gears of War voor meer informatie:

Beheer van en hulp met Xbox One

De Xbox Live-status controleren
Als het niet lukt om een game via Xbox Live te spelen, controleer je of er momenteel problemen met de service zijn. Als je een relevante waarschuwing ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het opnieuw.

Een Xbox One-discfout oplossen
Lees wat je kunt doen als de Xbox-console je game-disc niet kan lezen.

Games op je Xbox One installeren
Lees hoe je een game installeert op de harde schijf van de Xbox One.

Opgeslagen games in cloud beheren op Xbox One
Lees hoe je je opgeslagen games beheert en synchroniseert via Xbox Live.

Games en game-content zoeken nadat je online een code hebt ingewisseld op Xbox One
Lees hoe ugames en downloadbare game-content installeert nadat je een code hebt ingewisseld op Xbox One.

Xbox One-achievements en -uitdagingen
Lees meer over achievements, uitdagingen en hoe je beloningen kunt verdienen op je Xbox One-console.

Problemen met trage game- of app-downloads op Xbox One oplossen
Lees hoe je problemen met trage game- of app-downloads op je Xbox One-console oplost.

Oplossing voor verbindingsfouten bij multiplayer-games op Xbox One
Volg deze stappen als je geen verbinding met multiplayergames kunt maken via Xbox Live.

Beheer van en hulp met Windows 10

Microsoft-account beheren
Meld je aan bij je Microsoft-account om je gegevens, aankopen en apparaten van je gezin en je beveiligings- en privacyinstellingen te beheren.

Controleren of een game werkt op je Windows 10-apparaat
Controleer altijd eerst of een game geschikt is voor je apparaat voordat je de game koopt.

Problemen met de aankoop, download of installatie op Windows 10 oplossen
Ga naar ondersteuning voor de Microsoft Store voor hulp bij transacties en aankopen.

Problemen met het spelen van games in Windows 10 oplossen
Lees hoe je problemen met vastlopende of trage Windows 10-games oplost.

Updates voor software en stuurprogramma's voor Windows 10 downloaden
Als je je apparaat up-to-date houdt, weet je zeker dat je altijd de meest recente stuurprogramma's voor software en hardware gebruikt.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Gears of War" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?