Gears POP! Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Gears POP? Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen.

Op deze pagina

Hoe speel ik Gears POP?

Gears POP! wordt momenteel in beperkte oplage uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten. Je apparaat moet minstens voldoen aan de volgende vereisten:

• Android: Nexus (minstens 3 GB RAM vereist); Android 4.4 of nieuwer
  • iOS: iPhone 5s of hoger; iOS 10 of nieuwer

Waarom kan ik de game niet downloaden?

Het spel wordt momenteel in beperkte oplage uitgebracht en is mogelijk niet beschikbaar in je land of op je apparaat. Volg het team op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen over Gears POP!

Heb ik een Microsoft-account nodig om te spelen?

Je kunt Gears POP spelen! zonder een account, maar je moet een Microsoft-account koppelen om voortgang op te slaan of verder te spelen waar je was gebleven op een ander apparaat. Volg de aanwijzingen in de game om verbinding te maken met Xbox Live en meld je aan met een bestaand account of maak een nieuw account.

Als je geen toegang meer hebt tot je Gears POP!-account, neem je contact op via het contactformulier, zodat het Gears POP!- team dit kan onderzoeken. Zorg dat je je accountnaam opneemt en het soort apparaat/apparaten waarop je hebt gespeeld.

Waarom heb ik het game-item waarvoor ik heb betaald, niet ontvangen?

Controleer je bestelgeschiedenis. Meld je voor Android-apparaten aan bij play.google.com/store/account/orderhistory. Meld je voor iOS-apparaten aan bij www.apple.com/shop/goto/account. Als de transactie niet wordt vermeld, is deze mogelijk niet correct aangeschaft. Controleer ook alle andere profielen die jij of een gezinslid hebben, omdat je de artikelen mogelijk hebt gekocht op een ander account.

Als je de aankoop nog steeds niet ziet, neem dan contact op via het contactformulier, zodat het Gears POP!- team dit kan onderzoeken. Zorg dat je je accountnaam opneemt, het soort apparaat/apparaten waarop je hebt gespeeld en het aankoopbewijs.

Kan ik mijn account migreren van een Apple-apparaat naar een Android-apparaat of omgekeerd?

Ja. Als je je Gears POP-account hebt gekoppeld aan je Microsoft-account voor Xbox Live, kun je op zowel Apple- als Android-apparaten met hetzelfde account spelen.

Ik ervaar netwerkproblemen of ik heb een bug ontdekt. Hoe kan ik dat melden?

Neem contact op met via het contactformulier, zodat het Gears POP!- team dit kan onderzoeken. Deel zo veel gegevens als je denkt dat relevant is, inclusief informatie over het apparaat dat je gebruikt. Het Gears POP!-team werkt voortdurend aan het verbeteren van de game via updates. Bugs die gamers ontdekken, hebben hun volle aandacht.

Hoe geef ik feedback of suggesties voor toekomstige game-updates?

Neem contact op met het team via Twitter en Facebook of stuur je feedback via het contactformulier. Het team onderzoekt altijd nieuwe ideeën voor gamemodi en personages, laat ze weten wat je ervan vindt!

Waar kan ik terecht voor meer hulp?

Als je meer vragen hebt, bekijk dan de officiële Veelgestelde vragen voor Gears POP!.

Verwante problemen

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Gears POP! Veelgestelde vragen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?