Microsoft Solitaire Collection op iOS en Android

U kunt Microsoft Solitaire Collection nu op iOS en Android spelen! Hier vindt u informatie die u zal helpen bij uw game-ervaring.

Op deze pagina

Downloaden en installeren

Microsoft Solitaire Collection downloaden en installeren op uw iOS- of Android-apparaat:

1. Open de App Store (iOS-apparaten) of de Google Play Store (Android-apparaten) en zoek naar "Microsoft Solitaire Collection".
  2. Selecteer Installeren op de informatiepagina.
  3. Selecteer Openen wanneer de installatie is voltooid.

U kunt ook de app starten vanaf het scherm Home. Selecteer daarvoor de tegel Microsoft Solitaire Collection.

Aanmelden met uw Xbox Live-account

Als u zich aanmeldt met uw Xbox Live-account, kunt u achievements verdienen, deelnemen aan klassementen en dagelijkse uitdagingen uitvoeren. Als u Microsoft Solitaire Collection op andere apparaten speelt, wordt uw voortgang ook gesynchroniseerd tussen deze apparaten, wat betekent dat u voortgang kunt verdienen voor uw dagelijkse uitdagingen op elk apparaat waarop u speelt!

Selecteer de Menuknop en vervolgens Uitdagingen > Dagelijkse uitdagingen om u aan te melden bij Xbox Live.

Wanneer u wordt gevraagd u aan te melden met uw Microsoft-account, gebruikt u de account die u gebruikt om Microsoft Solitaire Collection op uw andere apparaten te spelen.

Een Premium-abonnement kopen

Als u een Premium-abonnement koopt, kunt u advertenties in de game verbergen en kunt u extra munten voor uw dagelijkse uitdagingen verdienen. Er zijn Premium-abonnementen te koop voor 1 maand of 1 jaar.

Als u een Premium-abonnement wilt kopen, selecteert u de gouden speelkaarten tijdens het spel (deze verschijnen bovenaan op het scherm) en volgt u de instructies. Om een aankoop te kunnen doen, moet er een betalingsoptie zijn gekoppeld aan uw account in de Apple Store of Google Play Store.

Opmerking Als u al een Premium-abonnement op een ander apparaat hebt, zoals een apparaat met Windows, wordt dat abonnement niet overgedragen naar uw iOS- of Android-apparaat.

Veelgestelde vragen

Ga naar http://zone.msn.com/microsoftcasualgames/casualsuite/support/mssosup-ios.htm voor vragen over Microsoft Solitaire Collection op iOS.

Ga naar http://zone.msn.com/microsoftcasualgames/casualsuite/support/mssosup-android.htm voor vragen over Microsoft Solitaire Collection op Android.

Ga naar Veelgestelde vragen over Microsoft Casual Games voor een volledige lijst met antwoorden op veelgestelde vragen over Microsoft Solitaire Collection.

Ga naar de Microsoft Solitaire Collection-community op Facebook om te communiceren met de community, alles over Microsoft Solitaire Collection (inclusief dagelijkse uitdagingen) te bespreken, hulp te krijgen van experts en video's met oplossingen te bekijken.

Probleemoplossing

Als u een probleem hebt met de installatie:

• Ga naar Apple Store Support voor iOS-apparaten.
  • Ga naar Google Play Support voor Android-apparaten.

Als u problemen hebt met aanmelden bij Xbox Live, klikt u hier om de status van de service te controleren. Als de service niet beschikbaar is, leest u op deze pagina wanneer de service weer beschikbaar zal zijn, zodat u zich kunt aanmelden bij uw account.

Als u offline bent of niet verbonden bent met Xbox Live wanneer u een achievement verdient, zal deze niet worden weergegeven in uw account. Om dit probleem op te lossen, zorgt u dat u online bent en verbonden bent met Xbox Live en probeert u die achievement vervolgens opnieuw te verdienen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Microsoft Solitaire Collection op iOS en Android" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?