Microsoft Solitaire Collection

Welkom bij Microsoft Solitaire Collection voor Windows 10, iOS en Android. Hier vindt u links naar video's en demo's, informatie over de serverstatus van de game, de verschillen tussen de gameversies en tips voor het oplossen van problemen. U vindt hier ook koppelingen om de game voor Windows 10, iOS en Android te kopen.

Overzicht Microsoft Solitaire Collection

Beheer van en hulp bij Microsoft Solitaire Collection op Windows 10

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Microsoft Solitaire Collection" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?