Minecraft

Welkom bij de ondersteuning voor Minecraft. Hier vindt u ondersteuning voor het spel zelf en veelgestelde vragen voor sommige versies van de game. Als u een probleem hebt met de aankoop of installatie, neemt u contact op met de fabrikant van het apparaat voor hulp als het niet om een Microsoft- of Xbox-apparaat gaat.

Selecteer eerst de versie van de game die u speelt in de lijst hieronder.

Overzicht van Minecraft

Beheer en hulp voor Minecraft: Xbox One Edition

Beheer en hulp voor Minecraft: Xbox 360 Edition

Beheer en hulp voor Minecraft: Windows 10 Edition

Hulp voor Minecraft: Pocket Edition voor Windows Phone

Hulp voor Minecraft: PC (Java), Mac of Linux

Hulp voor Minecraft: PlayStation 3 Edition, PlayStation 4 Edition of PS Vita Edition

Hulp voor Minecraft: Wii U Edition, Nintendo Switch Edition of nieuwe Nintendo 3DS Edition

Hulp voor Minecraft: Pocket Edition for iOS of Apple TV Edition

Hulp voor Minecraft: Pocket Edition for Android

Hulp voor Minecraft: Gear VR Edition

Hulp voor Minecraft: Fire TV Edition help