Veelgestelde vragen over Minecraft: New Nintendo 3DS Edition

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen over Minecraft: New Nintendo 3DS Edition.

Opmerking Je kunt de game kopen door naar de Nintendo eShop op de console van het New Nintendo 3DS te gaan.

Op deze pagina

Wordt de Better Together-update beschikbaar gesteld voor de New Nintendo 3DS Edition?

Na de introductie zullen verdere updates worden uitgebracht, maar er komt geen Better Together-update.

Kan ik Minecraft: New Nintendo 3DS Edition op alle typen Nintendo 3DS-hardware?

Minecraft: New Nintendo 3DS Edition kan alleen worden afgespeeld op de New Nintendo 3DS-serie (New Nintendo 3DS-, New Nintendo 3DS XL- en New Nintendo 2DS XL-systemen).

Kan ik multiplayer spelen?

Multiplayer is momenteel niet beschikbaar.

Maakt de Super Mario Mash-up Pack deel uit van de New Nintendo 3DS Edition?

De Super Mario Mash-up Pack maakt geen deel uit van de release. Minecraft: New Nintendo 3DS Edition bevat vijf skin packs en twee patroon packs voor het aanpassen van je wereld. Dit zijn:

• Biome Settlers 1 en 2 skin packs
  • Journey to the West skin pack
  • Holiday 2015 skin pack
  • Redstone Specialist skin pack
  • Plastic texture pack
  • City texture pack

Biedt de New Nintendo 3DS Edition ondersteuning voor 3D?

Minecraft: New Nintendo 3DS Edition kan alleen kan worden gespeeld in standaard 2D-weergavemodi.

Ondersteunt de New Nintendo 3DS Edition het downloaden van extra content?

Minecraft: New Nintendo 3DS Edition bevat vijf skin packs en twee patroon packs voor het aanpassen van je wereld. Later kunnen we meer informatie delen over aanvullende downloadbare content.

Kan ik opgeslagen games overdragen van andere Nintendo-platforms?

Het is niet mogelijk om opgeslagen games over te dragen van andere platforms naar Minecraft: New Nintendo 3DS Edition. Geniet vanaf het begin van de unieke ervaring op de New Nintendo 3DS Edition.

Verschilt de grootte van de wereld op Minecraft: New Nintendo 3DS Edition van die op andere consoles?

Werelden op de New Nintendo 3DS Edition zijn groter dan de werelden in de Wii U Edition.

Welke versie van Minecraft is de Minecraft: New Nintendo 3DS Edition?

Bij de release zal deze editie het dichtst aanleunen bij 0.15.4 van de Minecraft: Pocket Edition. Zoals bij alle nieuwe Minecraft-games, vanuit het standpunt als ontwikkelaar, moeten we beginnen vanaf een bekende versie van de game en dan constant updates leveren. Daarom zal content in de New Nintendo 3DS Edition bij de release afwijken van content die beschikbaar is in andere versies. We blijven de game updaten zo lang mensen blijven spelen.

Waarom is mijn eManual niet in de taal die ik voor de game heb geselecteerd?

Dit is een bekend probleem. eManuals worden geopend in de taal die u hebt geselecteerd als systeemtaal voor de New Nintendo 3DS. Wijzig de systeemtaal op je New Nintendo 3DS-systeem als je de taal van de eManual wilt wijzigen.

Hoe werk ik Minecraft: New Nintendo 3DS Edition bij?

Een draadloze internetverbinding is vereist om software-updates te kunnen downloaden en je systeem moet online zijn op het moment van de update. Ga als volgt te werk om de game bij te werken:

1. Start Minecraft: New Nintendo 3DS Edition vanuit het HOME-menu.
  2. Als een update beschikbaar is, wordt 'Een software-update is beschikbaar' weergegeven op het bovenste scherm.
  3. Selecteer Bijwerken of druk op de Y-knop om het updateproces te starten. Als je later wilt updaten, kun je er ook voor kiezen de update niet op dit moment uit te voeren.

Er zijn twee opties beschikbaar: 'Nu downloaden' en 'Details weergeven in Nintendo eShop en daarna downloaden'.

Nu downloaden

Als je deze optie selecteert, kun je de software-updategegevens onmiddellijk downloaden. De software-update wordt onmiddellijk uitgevoerd en kan even duren. Ga als volgt te werk om deze actie uit te voeren:

1. Selecteer Nu downloaden.
  2. Selecteer Ja of druk op de A-knop om door te gaan.
  3. Selecteer OK of druk op de A-knop zodra de update voltooid is.

Details weergeven in Nintendo eShop en daarna downloaden

Wanneer je Details weergeven in Nintendo eShop selecteert, ga je naar de Nintendo eShop-pagina. Van hieruit kun je de software-update onmiddellijk uitvoeren of de optie voor later downloaden kiezen om de update te downloaden terwijl het systeem in de slaapstand staat. Ga als volgt te werk om deze actie uit te voeren:

1. Selecteer Details weergeven...
  2. Selecteer Tik hier om te downloaden zodra de Nintendo eShop is geladen.
  3. Selecteer Volgende wanneer je wordt gevraagd de beoordelingsgegevens te controleren.
  4. Selecteer Downloaden.
    1. Voor items die nu worden gedownload, begint het downloaden onmiddellijk.
    2. Voor items die later worden gedownload, begint het downloaden wanneer het systeem in de slaapstand wordt gezet.

Zodra het downloaden voltooid is, wordt de update automatisch toegepast. Nadat je de game hebt gestart, kun je vanuit het hoofdmenu naar Opties > Patch-opmerkingen gaan om de details van de update te bekijken.

Ga naar Nintendo Support voor meer informatie of wanneer je problemen ondervindt tijdens het bijwerken van je console.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Veelgestelde vragen over Minecraft: New Nintendo 3DS Edition" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?