Veelgestelde vragen over PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS

Overzicht

Hebt u een vraag over PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS? Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen.

Op deze pagina

Hoe kan ik PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS kopen?

Als u de game wilt kopen, gaat u naar de pagina met productgegevens van PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS en meldt u zich aan bij uw Microsoft-account.

Er moet een actuele betalingsmethode zijn ingesteld voor uw account. Dit kan een creditcard, een Microsoft-accountsaldo of een PayPal-account zijn. Ga naar account.microsoft.com en meld u aan met uw Microsoft-account om uw betalingsopties te beheren.

Wat kan ik doen als ik me niet kan aanmelden bij mijn Microsoft-account?

Als u zich niet kunt aanmelden bij uw Microsoft-account of bij het account dat u op de Xbox gebruikt, kunnen we u helpen om het probleem op te lossen.

Als u uw wachtwoord bent vergeten of als de aanmelding niet werkt zoals verwacht, gaat u naar Wachtwoord en beveiliging voor meer informatie.

Hoe kan ik bijhouden wat er tijdens de ontwikkeling van de game wordt gewijzigd?

Voor updates, ontwikkelingen en bekende problemen tijdens de ontwikkelingsfase van de game gaat u naar de PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS -site.

Ik heb een bug gevonden of ik heb een suggestie voor een functie. Waar kan ik die indienen?

Als u een bug bent tegengekomen, wil het ontwikkelteam dat heel graag weten! Ga naar de PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS-developersite. Kijk eerst of iemand anders uw bug al heeft gemeld. Zo ja, geef die melding dan een upvote, zodat het ontwikkelteam weet dat u hetzelfde probleem bent tegengekomen.

Als u een suggestie voor een functie hebt, volgt u de stappen op de website om het ontwikkelteam te laten weten wat u in gedachten hebt.

Als u deel uitmaakt van het Xbox Insider-programma en problemen ondervindt bij het spelen van PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS:

1. Terwijl het probleem zich voordoet, houdt u de Xbox-knop op de controller ingedrukt en selecteert u Een probleem melden.
  2. Controleer of het probleem al in de lijst staat. Als dat niet het geval is, selecteert u Nieuw probleem toevoegen.
  3. Selecteer onder Categorieën de optie Games > PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.
  4. Voer een gedetailleerde beschrijving in van het probleem en geef vervolgens aan of u een schermopname of video wilt meesturen van het probleem terwijl het zich voordoet.
  5. Als u klaar bent, selecteert u Klaar om uw feedback te verzenden.

Opmerking U ontvangt mogelijk geen feedback van het team dat het probleem onderzoekt.

Wat zijn de installatievereisten?

Voor de installatievereisten voor Xbox gaat u naar de productgegevenspagina voor PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.

Zo bepaalt of er voldoende schijfruimte beschikbaar is op uw Xbox om PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS te installeren:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer Games en apps.
  2. Controleer de beschikbare schijfruimte die linksonder in het scherm wordt weergegeven. Als u onvoldoende ruimte hebt, moet u enkele bestaande games en apps verwijderen of een externe schijf aan uw console toevoegen.

Als u een extern opslagapparaat bij de console gebruikt en de standaardinstallatielocatie wilt wijzigen:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen > Systeem > Opslag.
  3. Onder Opslag beheren wordt de standaardopslaglocatie aangegeven met een driehoekje in de rechterbovenhoek.

Ik heb vragen over of problemen met de game-ervaring in de game. Waar kan ik terecht voor hulp?

Als u ergens in de game vastzit, als u advies nodig hebt van andere spelers over wat u moet doen of als u anderen hints en tips wilt geven op basis van uw eigen ervaring, kunt u op verschillende locaties terecht.

• Voor hulp bij technische problemen met uw Xbox One of als u met andere Xbox-spelers wilt praten, gaat u naar Xbox-forums.
  • Voor hulp bij problemen in de game of om met fans en experts over de game te praten, gaat u naar de officiële communitypagina van PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS.

Heb ik een Xbox Live Gold-abonnement nodig om PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS te kunnen spelen?

Ja, u hebt een actief Xbox Live Gold-abonnement nodig, omdat dit een online multiplayergame is. U kunt rechtstreeks vanaf uw console een abonnement kopen of naar de online store op uw apparaat gaan.

Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS te kunnen spelen?

U kunt PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS alleen spelen terwijl u online bent, en u hebt een Xbox Live Gold-abonnement nodig om alle modi van de game te spelen. U kunt de game niet spelen wanneer u offline bent.

Is de Xbox-versie van PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS hetzelfde als de pc- of Steam-versie?

Ne. Als u de pc- of Steam-versie van de game hebt, moet u de Xbox-versie afzonderlijk kopen. Er kunnen ook verschillen zitten in de manier waarop u de game speelt, omdat de game op beide platforms voortdurend verder wordt ontwikkeld.

Wanneer u deze game op de Xbox speelt, kunt u alleen spelen met andere spelers met een Xbox. Het is niet mogelijk om deze game vanaf Xbox te spelen met spelers die de pc- of Steam-versie hebben.

Wat heb ik nodig als ik tijdens het gamen met andere spelers wil praten?

Als u tijdens het gamen met andere spelers wilt praten, hebt u een headset nodig. Er zijn twee manieren om met uw team te communiceren:

• Via Partychat als u iemand in uw vriendenlijst hebt uitgenodigd om aan een game deel te nemen
  • Via de game als u een team vormt met een speler die niet in uw vriendenlijst staat

Zorgen dat u kunt praten met andere spelers die niet in uw vriendenlijst staan:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Ga naar Aanmelden en selecteer het profiel waarmee u bent aangemeld.
  3. Selecteer Mijn profiel en vervolgens Privacyinstellingen.
  4. Als u Aangepast hebt geselecteerd, selecteert u Details bekijken en aanpassen.
    • Opmerking Als u de standaardinstellingen voor volwassenen hebt ingesteld, hoeft u verder niets te doen.
  5. Selecteer Communicatie en multiplayer en zorg er vervolgens voor dat onder Anderen kunnen communiceren met spraak, tekst of uitnodigingen de optie Iedereen is geselecteerd.

Voor meer informatie over communicatie met anderen tijdens het gamen en tips om problemen op te lossen gaat u naar Social en uitzending: Vrienden en party's.

Op hoeveel apparaten kan ik PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS installeren?

U kunt PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS installeren en offline spelen op uw thuisconsole. Daarnaast kunt u deze game installeren en spelen op de consoles van uw vrienden als u zich aanmeldt bij Xbox Live voordat u gaat spelen.

Waarom moet ik me aanmelden bij Xbox Live met een Microsoft-account?

Als u via PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS verbinding maakt met de Xbox Live-service, biedt dit de volgende voordelen wanneer u op uw apparaat met Windows 10 speelt.

Opmerking U moet via de Xbox-app verbinding maken met Xbox Live om PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS te starten. Zie Moet ik online zijn of verbonden zijn met internet om te spelen?.

• In contact blijven met de Xbox Live-community, achievements zien, gameclips bekijken en nog veel meer.
  • Uw opgeslagen games in de cloud opslaan en blijven spelen op een andere pc, te beginnen vanaf waar u gestopt bent.
  • Spelen met uw Xbox draadloze controller in Windows 10 met behulp van de Xbox draadloze adapter.
  • U kunt als volgt uw meest memorabele momenten in de game opnemen, van commentaar voorzien en delen met de ingebouwde Game DVR:
    • Als u Game DVR wilt starten tijdens het spelen, drukt u op de Windows-logotoets+G.
    • Als u uw Game DVR-instellingen wilt beheren, start u de Xbox-app en gaat u naar Instellingen > Game DVR.
    • Alle gameclips die u opneemt terwijl u PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS speelt, zijn toegankelijk via de Xbox-app. Zie Voordelen van het gebruik van de Xbox-app wanneer u een game speelt in Windows 10 voor meer informatie.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Veelgestelde vragen over PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?