Rare Replay op Xbox One installeren

Wanneer je Rare Replay koopt, krijg je de volgende 10 artikelen in de bundel:

• Rare Replay (basisgame, met 21 games)
  • Banjo-Kazooie
  • Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts
  • Banjo-Tooie
  • Jetpac Refuelled
  • Kameo
  • Perfect Dark
  • Perfect Dark Zero
  • Viva Piñata
  • Viva Piñata: Trouble in Paradise

Hier volgen enkele stappen om je te helpen als je problemen hebt met het installeren van de game.

Installeren vanaf disc

Als je Rare Replay op disc hebt gekocht, zie je dat er na het insteken van de disc 10 items aan je wachtrij zijn toegevoegd. Volg deze stappen als je problemen hebt met het installeren van een van de games:

1. Open op het scherm Home Mijn games en apps.
  2. Selecteer Games en ga naar het tabblad Klaar om te installeren. Selecteer Wachtrij en kijk of items worden geïnstalleerd.
  3. Als de status voor de items In wachtrij geplaatst of Gepauzeerd is, selecteer dan de game of app en druk op de Menuknop en selecteer Installatie hervatten.

Als er geen items in de wachtrij staan, kun je de game verwijderen en daarna opnieuw installeren om het installeren van downloadable content te activeren.

1. Open op het scherm Home Mijn games en apps.
  2. Markeer Rare Replay, druk op de Menuknop  op de controller en selecteer Game beheren.
  3. Druk nogmaals op de Menuknop  op de controller en selecteer Verwijderen.
  4. Plaats de game-disc nogmaals en installeer de game opnieuw.

Je ziet nu dat de game en de downloadable content worden geïnstalleerd of in de wachtrij staan.

Installeren via de Microsoft Store

Als je Rare Replay in de Microsoft Store hebt gekocht, zie je dat de 10 items aan je wachtrij zijn toegevoegd. Als je ze om welke reden dan ook niet onmiddellijk in de wachtrij ziet, kun je ze volgens onderstaande stappen toevoegen:

1. Open op het scherm Home Mijn games en apps.
  2. Blader tot je de tegel Rare Replay ziet.
  3. Druk op de Menuknop  op je controller en selecteer Game beheren.

Opmerking Als je items ziet onder Klaar om te installeren, moet je ze handmatig installeren.

1. Selecteer de tegel Klaar om te installeren: Alles installeren.
  2. Selecteer Installeren op het bevestigingsscherm.
  3. Je items gaan naar de wachtrij en worden in de achtergrond geïnstalleerd. Als er al andere items in de wachtrij staan, worden deze weergegeven als In wachtrij geplaatst.
  4. Wanneer alle items zijn gedownload, worden ze aan de linkerkant van het menu weergegeven onder Alles beheren. Je kunt zien dat de 10 allemaal zijn geïnstalleerd.

Afzonderlijke games verwijderen en opnieuw installeren

De 10 games die boven aan deze pagina zijn vermeld, kunnen afzonderlijk worden verwijderd. Dit betekent dat je de basisgame Rare Replay kunt houden terwijl je enkele of alle andere games verwijdert.

Als je een verwijderde game weer wilt terugzetten, ga je naar Mijn games en apps > Games. Zoek de titel op het tabblad Klaar om te installeren. Je kunt een game ook zoeken in de Microsoft Store op Xbox One en deze daar opnieuw installeren, zonder dat je deze opnieuw hoeft te kopen.

Als je de game van disc hebt geïnstalleerd, plaats je de disc en installeer je de game vanuit Mijn games en apps.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Rare Replay op Xbox One installeren " waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?