Veelgestelde vragen over Microsoft Ultimate Word Games

Wat zijn Microsoft Ultimate Word Games?

Microsoft Ultimate Word Games is een verzameling games die u vanuit één app kunt starten:

• Crosswords – de beste kruiswoordpuzzelgame die er is. Crosswords biedt verschillende bordgrootten, moeilijkheidsgraden en tal van opties zodat u het precies zo kunt spelen als u wilt!
  • Jumble – Jumble is een superverslavende game waarbij u een set lettertegels krijgt en daar een woord mee moet maken.
  • Wordament– de evolutie van de hitgame, nu verkrijgbaar voor apparaten met Windows, iOS en Android. Vind zoveel mogelijk woorden op een raster van 4 x 4 lettertegels. Speel in de modus voor één speler of als multiplayer tegen duizenden spelers tegelijk!

Hier volgen enkele van de nieuwe functies van Microsoft Ultimate Word Games:

• Elke gamemodus heeft meerdere avonturenkaarten waarop u drie mogelijke sterren per puzzel kunt verdienen. Verdien ten minste één ster om de volgende puzzel te ontgrendelen en probeer de schat aan het einde van elke kaart te bereiken!
  • Jumble en Wordament hebben een modus voor 'Snel afspelen', zodat u eindeloos kunt spelen tijdens uw sessie.
  • Crosswords bevat een handvol 'Zondagpuzzels' voor degenen die een uitdagende kruiswoordpuzzel leuk vinden.
  • Elke gamemodus heeft elke dag een unieke dagelijkse uitdaging. Voltooi voldoende dagelijkse uitdagingen in een maand om speciale badges te verdienen.
  • Meld u aan met uw Microsoft-account om achievements te verdienen, de strijd met uw vrienden aan te gaan in het klassement en uw persoonlijke gamestatistieken bij te houden. Als u zich aanmeldt met een Microsoft-account, wordt uw voortgang in de cloud opgeslagen, zodat u altijd en overal kunt verder spelen, wat er ook met uw apparaat gebeurt.

Voor welke platforms zijn Microsoft Ultimate Word Games in de toekomst beschikbaar?

Microsoft Ultimate Word Games zijn momenteel alleen beschikbaar op Windows 10-apparaten. Als u graag zou willen zien dat de game voor andere apparaten of platforms beschikbaar worden gemaakt, gaat u naar de Facebook-site en laat u het team weten dat u wilt dat de game ook op uw apparaat kan worden gespeeld.

Voor bezitters van een Windows 10-telefoon is de game binnenkort beschikbaar – raadpleeg de Facebook-site voor de meest recente informatie.

Wat gebeurt er met de bestaande versie van Wordament op mijn apparaat?

Als u momenteel Wordament op uw Windows 10-tablet of desktopcomputer speelt, wordt dat automatisch bijgewerkt naar Microsoft Ultimate Word Games. Al uw achievements en voortgang worden opgeslagen in de cloud voor het geval dat u de oorspronkelijke versie van Wordament op een ander apparaat (bijvoorbeeld Windows 8.1 of Windows Phone 8/10) speelt. Maak u geen zorgen: u kunt wel nieuwe achievements verdienen en de voortgang bijhouden binnen de Microsoft Ultimate Word Games.

Bij het opstarten zult u merken dat Frenemies niet beschikbaar is, maar dit wordt opgenomen in een toekomstige update.

Als u op een Windows Phone 8/10, iOS of Android speelt, kunt u de oorspronkelijke versie van Wordament zonder wijzigingen blijven spelen.

Heb ik een account nodig om te kunnen spelen?

Als u Xbox-achievements wilt verdienen of uw voortgang bij dagelijkse uitdagingen wilt handhaven, moet u zich aanmelden op Xbox Live met uw Microsoft-account. Anders kunt u ook als gast spelen.

Als u als gast hebt gespeeld en u zich met uw Xbox Live-account aanmeldt, en het de eerste keer is dat u zich hebt aangemeld met dat account terwijl u Microsoft Ultimate Word Games speelt, wordt alle voortgang in uw gastaccount automatisch gemigreerd naar uw Xbox Live-account. Dat betekent dat u geen voortgang verliest en dat u ook achievements verdient voor alle gerealiseerde voortgang.

Als u zich aanmeldt met uw Xbox Live-account en Microsoft Ultimate Word Games hebt gespeeld op een ander apparaat, wordt uw in de cloud opgeslagen voortgang gesynchroniseerd met uw apparaat en verschijnen al uw vorderingen en achievements.

Aanmelden bij Xbox Live biedt de volgende voordelen:

• In contact blijven met de Xbox Live-community, achievements zien, gameclips bekijken en nog veel meer.
  • Uw opgeslagen games in de cloud opslaan en blijven spelen op een ander apparaat met Windows 10, vanaf het punt waar u gestopt bent.
  • Uw meest memorabele momenten in de game opnemen, van commentaar voorzien en delen met de ingebouwde Game DVR.
    • Om Game DVR te starten tijdens het spelen, drukt u op de toets met het Windows-logo + G.
    • Als u uw Game DVR-instellingen wilt beheren, start u de Xbox-app, gaat u naar Instellingen en selecteert u vervolgens Game DVR.
    • Alle gameclips die u opneemt terwijl u Microsoft Ultimate Word Games speelt, zijn toegankelijk via de Xbox-app.

Kan ik spelen terwijl ik offline ben?

U moet online zijn om u aan te melden bij uw account of om de game voor de eerste keer te starten, maar daarna kunt u offline blijven spelen in de volgende modi:

• Single Player Adventure
  • Quick Play
  • Sunday Crosswords

Om achievements te verdienen en scores in het klassement op te nemen moet u online zijn. Zie het gedeelte ´Heb ik een account nodig om te kunnen spelen?´ hierboven voor meer informatie.

Ik haat commercials – hoe verwijder ik ze?

Microsoft Ultimate Word Games biedt twee betaalde Premium-abonnementen waarmee u commercials in de game kunt verwijderen – met de een krijgt u 30 dagen Premium en met de andere krijgt u 365 dagen Premium. Ga naar de detailpagina van Microsoft Ultimate Word Games  om de prijzen voor uw regio te zien en een abonnement te kopen.

Ik heb nog meer vragen – waar vind ik antwoorden?

Ga naar de communitypagina van Microsoft Casual Games voor meer recente informatie over de game, om te chatten met andere spelers en om vragen te stellen in de forums. U kunt het team ook vinden op Facebook.

U kunt ook naar de Veelgestelde vragen over Microsoft Casual Games gaan: hier vindt u hulp als u een probleem hebt met het downloaden of spelen van de game op uw apparaat.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Veelgestelde vragen over Microsoft Ultimate Word Games" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?