Gebundelde content op Xbox One kopen

Naast afzonderlijke producten worden in de Microsoft Store op Xbox One ook meerdere items met digitale content samen als "bundel" verkocht.

Een bundel bevat bijvoorbeeld een game, downloadable content en een pakket met virtuele valuta, die samen voor een enkele prijs worden verkocht. Het is vaak goedkoper als je producten in een bundel koopt, dan wanneer je de producten afzonderlijk zou kopen.

Een bundel kopen

Volg deze stappen om een bundel te kopen, of je nu een creditcard, prepaidcode of seizoenspas gebruikt:

1. Druk op de Xbox-knop  op de controller om de guide te openen.
  2. Selecteer Store, schuif omlaag en selecteer Games browsen.
  3. Selecteer Games zoeken en voer de titel van de gamebundel in.
  4. Selecteer de gamebundel in de lijst.
  5. Selecteer Kopen.
  6. Controleer of de betalingsoptie correct is en klik op Kopen om de gamebundel te kopen.
    Opmerking Als je een prepaidcode of seizoenspas gebruikt om een gamebundel te kopen, ga je naar Een Xbox-prepaidcode inwisselen of Je code of geschenkkaart inwisselen voor meer informatie.

Controleren of de aankoop is geslaagd:

1. Meld je in een webbrowser aan bij je Microsoft-account.
  2. Selecteer Betaling en facturering en vervolgens Bestelgeschiedenis om je aankoopgeschiedenis te bekijken.

Content uit een bundel installeren

Wanneer je een bundel koopt op Xbox One, kun je kiezen welke producten in de bundel je wilt downloaden. Bekijk de volgende video voor informatie om je gamebundels te beheren.

Wanneer je de aankoop hebt voltooid, klik je op de knop Beheren op de pagina met productgegevens. Dan kun je de afzonderlijke te downloaden producten selecteren of kun je alle producten in de bundel meteen installeren.

Als je bepaalde producten in de bundel later wilt downloaden, is er een tegel voor de bundel die je hebt gekocht te vinden in het deel Klaar om te installeren van Mijn games en apps. Zo vind je deze:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Games en apps > Games en ga vervolgens naar het tabblad Klaar om te installeren.
  3. Markeer de bundel en druk op de Menuknop  op je controller.
  4. Selecteer Game beheren.
  5. Selecteer de afzonderlijke items die je wilt installeren of selecteer Alles installeren.

Opmerking Als je problemen hebt om de content in je bundel te downloaden, zie Problemen met downloaden van een game of app op Xbox One.

Uitbreidingen die je hebt gekocht als onderdeel van een bundel downloaden

Als er meerdere uitbreidingen bij een enkele aankoop waren inbegrepen, zoals een seizoenspas of een gamebundel met beperkte oplage, dan moet je deze wellicht apart downloaden. Er zijn twee manieren om de individuele items te downloaden:

• Zoek naar een Store in de game. Zoek de onderdelen van de seizoenspas en download ze daar.
  • Download de individuele uitbreidingen in de Microsoft Store. Dat doe je als volgt:
    1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
    2. Selecteer Games en apps > Games en ga naar het tabblad Klaar om te installeren.
    3. Selecteer de game, druk op de Menuknop van de controller en selecteer Game beheren.
    4. Installeer de gewenste uitbreiding.

Zie Xbox One-content zoeken die je hebt gedownload voor meer informatie over hoe je uitbreidingen voor een bundel kunt vinden en downloaden.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Gebundelde content op Xbox One kopen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?