Gebundelde content op Windows 10 kopen

Naast afzonderlijke producten, verkoopt de Microsoft Store ook meerdere items met digitale content samen als "bundel".

Een bundel bevat bijvoorbeeld een game, aanvullende downloadable content en een pakket met virtuele valuta, die samen voor een enkele prijs worden verkocht. Het is vaak goedkoper als u producten in een bundel koopt, dan wanneer u de producten afzonderlijk zou kopen

Content uit een bundel installeren

Wanneer u een bundel koopt bij de Microsoft Store, kunt u de hele bundel downloaden of kunt u kiezen welke producten in de bundel u wilt downloaden.

Wanneer u de aankoop hebt voltooid, selecteert u Beheren op de pagina met productgegevens. Dan kunt u de afzonderlijke te downloaden producten selecteren of kunt u alle producten in de bundel meteen installeren.