Digitale Xbox One-games vooraf bestellen in de Microsoft Store

Op deze pagina

Uw vooraf bestelde games kopen en beheren

Uw voorbestellingen vinden en beheren

U kunt vooraf bestelde games, en alles wat u nog meer via de Microsoft Store hebt gekocht, volgen door u aan te melden bij uw Microsoft-account. Selecteer vervolgens het tabblad Betaling en facturering en selecteer Bestelgeschiedenis.

Op de pagina Bestelgeschiedenis kunt u uw voorbestellingen gemakkelijk op één plaats bekijken en beheren.

Bonussen bij uw bestellingen vooraf ophalen

Voor eventuele bonussen bij voorbestellingen die bij de game zijn inbegrepen, maakt het niet uit wanneer de voorbestelling in rekening wordt gebracht. U komt namelijk nog steeds in aanmerking voor die bonussen. Raadpleeg de beschrijving van de game in de Microsoft Store om te zien of er bonussen bij de voorbestelling zijn.

Sommige games bieden bonussen die onmiddellijk beschikbaar zijn, terwijl u op andere bonussen moet wachten tot de release van de game. Als u een bonus niet meteen ziet nadat u uw bestelling hebt geplaatst, mag u deze verwachten op de dag dat uw voorbestelling beschikbaar is.

Ga naar Downloadable gamecontent Xbox One bekijken voor stapsgewijze instructies voor het zoeken en installeren van inhoud op uw Xbox One.

Wanneer krijg ik een rekening voor mijn game?

Als u alleen een tegoed op uw account hebt gebruikt om uw game vooraf te bestellen, wordt het bedrag direct afgeschreven. Als u een creditcard gebruikt of de betaling verdeelt over creditcard en accountsaldo, wordt het bedrag ongeveer 10 dagen voor lancering van de game in rekening gebracht.

Als het accountsaldo lager is dan het bedrag waarvoor u bij bestelling een machtiging hebt gegeven, wordt het resterende bedrag afgeschreven van uw creditcard. U ontvangt een e-mail in uw factureringsaccount om te bevestigen dat het resterende bedrag van de creditcard is ontvangen en dat de game vanaf de dag van introductie beschikbaar voor u is.

Ik kreeg een bericht waarin staat dat er problemen zijn met de autorisatie van mijn betaling voor mijn reservering. Wat moet ik doen?

We hebben geprobeerd om een betaling te innen maar dat is mislukt. Als u niet wilt dat uw reservering of bonussen verloren gaan, volgt u de stappen in het bericht dat u hebt ontvangen of voert u de volgende stappen uit:

1. Meld u aan bij uw account op account.microsoft.com/orders.
  2. Zoek in de bestelgeschiedenis naar de gereserveerde game en selecteer Betalingswijze wijzigen.
  3. In het scherm Kies een andere manier om te betalen kunt u een andere betalingswijze kiezen of een nieuwe toevoegen.

Als u geen andere betalingswijze hebt, proberen we de betaling opnieuw te innen met uw betalingswijze voordat de game wordt uitgebracht. Als dit mislukt, wordt uw reservering geannuleerd.

Probleemoplossing

Dit gedeelte bevat stappen voor probleemoplossing die u helpen bij eventuele problemen met de installatie van uw game op de achtergrond.

U moet een update uitvoeren om een game vooraf te kunnen bestellen

Als een bericht wordt weergegeven met de melding dat uw titel werkt met de nieuwste Windows-update, betekent dit dat u een eerdere versie van Windows 10 gebruikt.

U controleert welke versie van Windows 10 u moet gebruiken door omlaag te schuiven naar het gedeelte Systeemvereisten op de pagina met gamedetails en te kijken naar de versie naast Besturingssysteem. Hier kan bijvoorbeeld 'Windows 10 versie 14393.102 of hoger vereist' worden weergegeven.

Als u wilt zien welke versie u momenteel gebruikt, gaat u naar Instellingen en naar Info en zoekt u naar Build van besturingssysteem.

Als u een update wilt uitvoeren naar de nieuwste versie, gaat u naar Instellingen, Windows Update en Naar updates zoeken.

Uw game wordt niet weergegeven in Games en apps

Als uw game niet in de lijst Games en apps staat en u uw voorbestelling hebt voltooid, moet u de game wellicht zoeken in de Microsoft Store. Als de originele aankoop is voltooid, kunt u de game downloaden en hoeft u niet opnieuw te betalen.

De game zoeken in de Microsoft Store:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Home om naar het Home-scherm te gaan.
  2. Schuif naar rechts naar Microsoft Store en selecteer Games boven in het scherm.
  3. Schuif omlaag en selecteer Zoeken in alle games.
  4. Voer de titel van de game in en selecteer Zoeken.
  5. Selecteer de editie om vooraf te bestellen in de lijst met beschikbare games.
  6. Selecteer Installeren om installatie te starten.

Als de optie Installeren niet beschikbaar is of als u een prijs ziet voor de aankoop, koop de game dan niet, aangezien u misschien opnieuw zal moeten betalen.

Om te verifiëren of de originele aankoop geslaagd is:

1. Meld u in een webbrowser aan bij uw Microsoft-account.
  2. Selecteer Betaling en facturering en vervolgens Bestelgeschiedenis om uw aankoopgeschiedenis te bekijken.

Als uw originele aankoop is voltooid, staat de transactie in de lijst als "Voltooid". Als u een voltooide transactie voor de game ziet, maar niet de optie ziet om de game op uw console te installeren, neem dan contact op met Xbox Support.

Games die beschikbaar zijn om vooraf te bestellen

Ga naar de pagina Verwachte Xbox One-games voor een volledige lijst met games die vandaag beschikbaar zijn om vooraf te bestellen. Schuif omlaag naar de gamedetails of bundeldetails onder aan de pagina met informatie over de game om informatie over beschikbare bonusaanbiedingen bij voorbestellingen te bekijken.

Of ga naar de pagina Xbox Play Anywhere voor een lijst van de Xbox Play Anywhere-games die u vooraf kunt bestellen.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn game spelen?

U kunt de game spelen van zodra de game wordt uitgegeven in uw regio, meestal kort na 12.00 uur lokale tijd op de uitgavedatum.

Opmerking Als u in een land woont met meerdere tijdzones, kan er een vertraging zijn in sommige zones.

Kan ik elke game vooraf bestellen?

Nee. Slechts bepaalde games zijn beschikbaar om vooraf te bestellen.

Als ik de game probeer te starten, verschijnt het bericht dat ik niet de eigenaar ben van de game. Wat moet ik doen?

Dit betekent dat u ofwel de reservering voor de game hebt geannuleerd of dat we het bedrag niet tijdig voor lancering van de game konden innen. U moet het spel aanschaffen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Digitale Xbox One-games vooraf bestellen in de Microsoft Store" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?