Game-disc Xbox One vervangen

Als je een game op disc hebt gekocht en de game niet op je console kan worden geïnstalleerd, kun je de game binnen 90 dagen na de aankoopdatum omruilen volgens de algemene voorwaarden van het Discvervangingsprogramma van Microsoft.

Opmerking Let op het volgende voordat je contact met ons opneemt voor een omruiling:

• Als je met de Xbox One-console een game niet kunt spelen, probeer dan eerst de stappen in Problemen met het afspelen van een disc op je Xbox One oplossen om het probleem op te lossen.
  • Het Discvervangingsprogramma van Microsoft geldt ALLEEN voor games die door Microsoft zijn uitgegeven en is afhankelijk van leverbaarheid. Als de game door een ander bedrijf is uitgegeven, moet je met dat bedrijf contact opnemen voor diens beleid voor vervangende discs. Ga naar Microsoft Store om door games te bladeren die door Microsoft zijn uitgegeven.

Discvervangingsprogramma

Je game omruilen

Volg deze stappen om je Microsoft-game om te ruilen:

1. Probeer je disc eerst om te ruilen bij de winkelier waar je de game oorspronkelijk hebt gekocht.
  2. Als je de game niet kunt omruilen bij de winkelier en als de game nog binnen de garantieperiode voor accessoires valt, neem dan contact op met Xbox Support.
    1. Je moet de volgende informatie opgeven aan de medewerker; zorg dus dat je het volgende bij de hand hebt:
      • Je e-mailadres
      • Je originele aankoopbewijs
      • Foto's van de voorzijde en achterzijde van de disc
      • Je Xbox-gamertag
      • Je console-id
    2. Om je Xbox-gamertag te vinden, dubbeltik je op de Xbox-knop op je controller en schuif je omhoog naar je aangemelde profiel. Je gamertag wordt weergegeven onder je profielafbeelding.
    3. Om je console-id te vinden, dubbeltik je op de Xbox-knop op je controller en schuif je omlaag naar Instellingen. Selecteer Alle instellingen, selecteer Systeem en vervolgens Consolegegevens en updates. Noteer je console-id.

Voorwaarden en bepalingen van het Discvervangingsprogramma van Microsoft

DIT PROGRAMMA IS ALLEEN BEDOELD VOOR EIGENAREN VAN DE XBOX ONE-CONSOLE IN LANDEN WAAR DE XBOX ONE WORDT VERKOCHT BIJ ERKENDE DETAILHANDELAREN.

• Je moet 18 jaar of ouder zijn.
  • Microsoft biedt alleen een vervanging van dezelfde gametitel. Microsoft kan, naar eigen goeddunken, een digitale versie van de titel bieden in plaats van een vervangende disc.
  • Dit programma is alleen bestemd voor EINDGEBRUIKERS. Je moet voor elke bestelling het serienummer van je Xbox One-console opgeven. Je kunt per gametitel maximaal één (1) vervangend exemplaar aanvragen.
  • Dit programma is tijdelijk, is afhankelijk van leverbaarheid en kan zonder voorafgaande berichtgeving worden gewijzigd.
  • Microsoft kan alleen bepaalde titels vervangen en is niet verplicht alle titels of een bepaalde titel te vervangen.
  • Deze voorwaarden en bepalingen vormen de volledige overeenkomst tussen de partijen en vervangen alle overeenkomsten of communicatie (mondeling of schriftelijk) met betrekking tot het Programma.

Contact opnemen met andere gamebedrijven

Als je game niet door Microsoft is uitgegeven, moet je contact opnemen met de uitgever van de game voor informatie over diens beleid voor vervanging van game-discs.