De Xbox SmartGlass-app instellen en gebruiken op een apparaat met Windows

Overzicht

Met Xbox SmartGlass kunt u uw Windows-apparaat gebruiken als afstandsbediening voor uw Xbox 360-console.

Xbox SmartGlass kan gratis worden gedownload via de Microsoft Store.

Vereisten voor Xbox SmartGlass voor apparaten met Windows

Als u Xbox SmartGlass wilt gebruiken in Windows, hebt u het volgende nodig:

• Een tablet of pc met Windows 8, Windows RT of een recentere versie
  • Een Microsoft-account en een gekoppeld Xbox Live-profiel
  • Een internetverbinding of lokale netwerkverbinding die verbinding kan maken met uw Xbox 360-console

Opmerking De snelheid van Xbox SmartGlass hangt af van de snelheid van uw netwerkverbinding en de verwerkingscapaciteit van uw tablet of pc.

Xbox SmartGlass downloaden en installeren via de Microsoft Store

1. Open het Startscherm op uw Windows-apparaat of -pc.
  2. Selecteer Microsoft Store.
  3. Klik of tik rechtsboven in het scherm op de charm Zoeken.
  4. Zoek naar SmartGlass.
  5. Zoek de versie van Xbox SmartGlass die compatibel is met uw Windows-apparaat of -pc en klik op Installeren.
  6. Nadat de installatie is voltooid, wordt de Xbox SmartGlass-tegel weergegeven op het Startscherm.