Een Mixer-account koppelen aan uw Microsoft-account

Wanneer u voor het eerst een uitzending start op uw Xbox-console of de Gamebalk op uw pc met Windows 10, maken we automatisch een Mixer-account voor u. Als u al een Mixer-account hebt dat u wilt gebruiken, moet u een paar dingen doen.

Als u een Mixer-uitzending met Xbox of de Gamebalk hebt gestart, moet u eerst uw Microsoft-account ontkoppelen van het nieuwe Mixer-account dat we voor u hebben gemaakt.

1. Ga naar mixer.com.
  2. Ga als volgt te werk:
    • Als u de website voor de eerste keer bezoekt, selecteert u Aanmelden > Microsoft.
    • Als u zich hebt aangemeld op de website, selecteert u Log in > Microsoft.
    • Voer uw Microsoft-accountgegevens in (dezelfde gegevens die u gebruikt om u aan te melden bij Xbox of de Xbox-app).
    • Selecteer het profielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens Account > Uw Microsoft-account ontkoppelen.

Vervolgens moet u uw gewenste Mixer-account koppelen aan uw Microsoft-account. (U kunt de vorige ontkoppelingsstappen overslaan als u uitzenden met Mixer nog niet hebt gebruikt)

1. Op mixer.com, logt u in met het Mixer-account dat u wilt gebruiken.
    2. Selecteer het profielpictogram in de rechterbovenhoek, selecteer vervolgens Account > Uw Microsoft-account koppelen en voer uw Microsoft-accountgegevens in.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
      Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
      Vraag de community om hulp
      Ambassador chat image
      Ambassadeurchat
      Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
      Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
      Vraag de community om hulp
      Ambassador chat image
      Ambassadeurchat
      Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een Mixer-account koppelen aan uw Microsoft-account" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?