Zend je game uit met Mixer op Xbox One

Video: Je game uitzenden op Mixer met slechts enkele selecties in de guide.

Opmerking Deze video is alleen beschikbaar in het Engels.

Uitzenden met Mixer betekent dat je eenvoudig je gameplay kunt streamen, in realtime kunt communiceren met je kijkers, in-game items ontvangt, kunt chatten en nog veel meer!

Beginnen met uitzenden met Mixer:

1. Start een game.
  2. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en ga naar het tabblad Uitzenden en opnemen.
  3. Selecteer Uitzenden, selecteer vervolgens Uitzenden starten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Zend je game uit met Mixer op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?