Uw game uitzenden met Mixer op Windows 10

Uitzenden met Mixer betekent dat u eenvoudig uw gameplay kunt streamen, gebruikers in realtime kunt laten kijken en met ze kunt communiceren. Gebruik de Xbox Game Bar om uit te zenden naar mixer.com op uw pc met Windows 10.

U kunt alleen uw game of uw bureaublad uitzenden, de keuze is aan u. Houd er rekening mee dat sommige games moeten worden uitgezonden in de modus Bureaublad. Als het niet lukt om uw game uit te zenden, kunt u proberen deze modus te gebruiken.

Ga als volgt te werk om uit te zenden:

1. Start een game.
  2. Druk op de Windows-logotoets + G om de Xbox Game Bar te openen.
  3. Kies Home > Uitzenden en opnemen.
  4. Selecteer Uitzenden starten om te configureren hoe uw uitzending eruit ziet.
  5. Wanneer u klaar bent met configureren, selecteert u Uitzenden starten.

Als u merkt dat uw game de verkeerde naam heeft in uw uitzending, kunt u het volgende doen:

• Selecteer in de gamebalk Uitzenden starten, selecteer vervolgens het vak Titel streamen en breng uw wijzigingen aan.
  • Meld u aan bij mixer.com om de titel van uw uitzending te bewerken.

Wilt u sneller toegang tot uitzendopties? Bekijk dan de aanpassingstips.

De gamebalk wordt bij sommige games op pc niet weergegeven als u de modus Volledig scherm gebruikt. Als u wilt starten of stoppen met opnemen met de gamebalk, drukt u op de Windows-logotoets + Alt + B. Als u de camera wilt weergeven tijdens de uitzending, drukt u op de Windows-logotoets + Alt + W.

Als u gedetailleerdere instellingen voor uw toekomstige uitzendingen wilt configureren, selecteert u de knop Start en vervolgens Instellingen > Gamen > Uitzenden.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw game uitzenden met Mixer op Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?