Uw game uitzenden met Mixer op Windows 10

Met Mixer kunt u uw gameplay eenvoudig streamen en gebruikers laten meekijken en met u communiceren. Gebruik de gamebalk om uit te zenden naar mixer.com op uw pc met Windows 10.

U kunt zelf kiezen of u alleen uw game of uw bureaublad uitzendt. Houd er rekening mee dat sommige games in de bureaubladmodus moeten worden uitgezonden, dus als u problemen hebt met het uitzenden van uw game, doet u dat.

Ga als volgt te werk om uit te zenden:

1. Start een game.
  2. Open de gamebalk door op de Windows-logotoets + G te drukken.
  3. Selecteer de knop Uitzenden starten om het uiterlijk van uw uitzending te configureren.
  4. Wanneer u klaar bent met configureren, selecteert u Uitzenden starten.

Als u merkt dat uw game de verkeerde naam heeft in uw uitzending voert u een van de volgende handelingen uit:

• Selecteer in de gamebalk Uitzenden starten, schakel het selectievakje Titel streamen in en voer uw bewerkingen door.
  • Meld u aan bij mixer.com om de titel van uw uitzending te bewerken.

De gamebalk verschijnt niet voor sommige pc-games in volledig scherm. Als u de uitzending wilt starten of stoppen zonder de gamebalk te gebruiken, drukt u op Windows-logo + Alt + B. Als u de camera wilt weergeven tijdens uw uitzending drukt u op Windows-logo + Alt + W.

Als u gedetailleerdere instellingen voor uw toekomstige uitzendingen wilt configureren, selecteert u de knop Start en vervolgens Instellingen > Gamen > Uitzenden.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw game uitzenden met Mixer op Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?