Uitzenden met een webcam op Mixer

Zend uzelf en uw gameplay op Mixer op hetzelfde moment uit met een gebruiksklare USB-webcam.

U hebt een webcam nodig met ondersteuning voor YUY2 of NV12 om te kunnen uitzenden. De meeste Logitech en Microsoft LifeCam webcams hebben deze indeling. Als u niet zeker weet welke indeling uw webcam heeft, kunt u contact opnemen met de fabrikant.

Voor de beste ervaring raden we deze webcams aan:

• Microsoft LifeCam Studio
  • Microsoft LifeCam HD-3000
  • Logitech C922 Pro Stream Webcam
  • Logitech C930e Webcam

Vanaf 4 september 2019 moet je de beoordeling voor Mixer-streamers voltooien voordat je kunt uitzenden:

1. Meld je in de browser bij Mixer aan met je gekoppelde Microsoft-account (MSA).
  2. Navigeer naar de pagina Dashboard uitzending en selecteer het tabblad Uitzenden.
  3. Selecteer Aan de slag op het tabblad Uitzenden.
  4. Bekijk de vereiste veiligheidsvideo voor Mixer.
  5. Zodra de video is voltooid, wordt een 24-uurs beoordelingsperiode voor je account gestart.
  6. Zodra de 24 uur zijn verstreken, ga je terug naar het tabblad Uitzenden om de belofte voor streamers te lezen en ondertekenen.
  7. Gefeliciteerd, je hebt je nieuwe streamsleutel ontvangen! Je kunt nu je streamsleutel gebruiken om door te gaan met streamen op Mixer.

Ga voor meer informatie over het verificatieproces naar het streamerbeoordelingssysteem.

Uitzenden met een webcam:

1. Sluit je USB-webcam aan op je Xbox.
  2. Druk op de Xbox-knop om de Guide te openen en ga vervolgens naar Uitzenden en vastleggen > Je uitzending configureren.
  3. Schakel de camera in.
  4. Sta toe dat uw camera wordt gebruikt voor uitzenden als u dat nog niet gedaan hebt.
  5. Selecteer Camera-instellingen wijzigen om het bronbeeld van de camera bij te snijden en om te kiezen waar het camerabeeld moet worden weergegeven op het scherm.
  6. Start uw uitzending.

Opmerking Als u ook audio wilt uitzenden met microfoon, moet u een hoofdtelefoon gebruiken.

Je kunt je webcam ook in volledig scherm uitzenden. Audio wordt gedempt in volledig scherm. Dit is ideaal wanneer je met je publiek wilt praten tijdens het schakelen tussen games of bij het instellen voordat je begint.

Als u het volledige scherm wilt weergeven, opent u de Xbox-guide, controleert u of Camera is ingeschakeld en schakelt u naar Schermvullende camera.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uitzenden met een webcam op Mixer" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?