Uw controller delen op Mixer

Mixer stelt streamers in staat hun controller, met uitzondering van de Xbox-knop, te delen met kijkers op Xbox One-consoles en Mixer.com. Gebruikers kunnen op verschillende manieren de besturing overnemen:

• Met behulp van hun eigen controller die is aangesloten op een console of pc.
  • Via een toetsenbord op een pc.
  • Via een muis met de controller op het scherm op een pc.

U kunt als volgt de controller delen vanuit een game die u op de console streamt:

1. Open de guide en ga naar Uitzenden en vastleggen.
  2. Start een uitzending.
  3. Selecteer Je controller delen om het delen van de controller in te schakelen.
  4. Kies een van uw kijkers om de console mee te delen.

U kunt stoppen met het delen op de console door terug te gaan naar Uitzenden en vastleggen en Je controller delen te selecteren om deze uit te schakelen.

Toewijzing van knoppen aan toetsenbordtoetsen bij een gedeelde controller

Knop A / toets E

Knop B / toets R

Knop X / toets X

Knop Y / toets C

Linker-stick / toets W (omhoog), toets S (omlaag), toets D (rechts), toets A (links)

Rechter-stick / pijltoetsen

Linker-trigger / toets F

Rechter-trigger / toets G

Linker-bumper / toets Q

Rechter-bumper / toets Z

D-pad / toets 1 (omhoog), toets 2 (links), toets 3 (rechts), toets 4 (omlaag)

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw controller delen op Mixer " waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?