Fout 0x8015DC0C treedt op wanneer je je aanmeldt bij de Xbox-app in Windows 10

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je je wilt aanmelden bij je profiel in de Xbox-app op Windows 10:

0x8015DC0C

Dit kan betekenen dat je in je Xbox-account bent vermeld als kind in je Xbox-gezin, maar in je Microsoft-account als volwassene.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, bewerk je je instellingen voor Ouderlijk toezicht op account.microsoft.com/family.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x8015DC0C treedt op wanneer je je aanmeldt bij de Xbox-app in Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?