Uw gamerafbeelding op Xbox One wijzigen

Elk profiel krijgt een gamerafbeelding. Dit is de afbeelding die zichtbaar is naast uw gamertag. U kunt deze veranderen wanneer u maar wilt. Of u kunt zelf een aangepaste afbeelding uploaden.

Uw gamerafbeelding wijzigen:

1. Druk op de Xbox-knop  op de controller om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden, kies uw profiel en selecteer vervolgens Mijn profiel.
  3. Selecteer Profiel aanpassen > Gamerafbeelding wijzigen.
  4. Kies een gamerafbeelding.

Uw avatar tot uw gamerafbeelding maken

Een afbeelding maken met uw avatar:

1. Druk op de Xbox-knop  op de controller om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden, kies uw profiel en selecteer vervolgens Mijn profiel.
  3. Selecteer Profiel aanpassen > Avatar bewerken.
  4. Druk op de Menuknop  op uw controller en selecteer Foto maken.
  5. Schakel om tussen de tabbladen Animaties en Achtergrond om de gewenste pose te selecteren.
  6. Plaats uw avatar op de door u gekozen achtergrond.
  7. Selecteer de View-knop  op uw controller om een foto van uw avatar te maken.
  8. Selecteer Opslaan als gamerafbeelding.

Opmerking
U kunt ook Afbeelding per e-mail verzenden selecteren om de gamerafbeelding via e-mail naar uw Microsoft-account te sturen.

Een aangepaste afbeelding uploaden

Video: Upload uw eigen gamerafbeelding.

Opmerking Deze video is alleen beschikbaar in het Engels.

Als u een aangepaste afbeelding wilt uploaden, moet u een USB-apparaat aansluiten dat een JPG- of PNG-afbeelding bevat. U kunt ook een afbeelding ophalen van OneDrive (beschikbaar in de Microsoft Store onder Apps) als u dat hebt geïnstalleerd op de console.

Opmerking
Aangepaste afbeeldingen zijn alleen beschikbaar voor volwassenen Microsoft-accounts.

1. Druk op de Xbox-knop  op de controller om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden, kies uw profiel en selecteer vervolgens Mijn profiel.
  3. Selecteer Profiel aanpassen > Gamerafbeelding wijzigen. (U moet eerst Overschakelen naar gamerafbeelding selecteren als u uw avatar wilt vervangen door een aangepaste afbeelding.)
  4. Selecteer Aangepaste afbeelding uploaden en kies een afbeelding op uw verbonden apparaat of OneDrive.
  5. Selecteer Uploaden.

Het kan even duren voordat uw aangepaste afbeelding wordt weergegeven terwijl wij controleren of deze in orde is. (Als dit niet het geval is, wordt de laatste gamerafbeelding of avatar die u gebruikte hersteld.)

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw gamerafbeelding op Xbox One wijzigen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?