Het e-mailadres van mijn Microsoft-account verwijderen van mijn Xbox One Home-scherm

Als je je Xbox One-feed streamt en je e-mailadres niet meer wilt laten weergeven op je Xbox One Home-scherm, volg je deze stappen:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Account > Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode.
  3. Schakel het selectievakje naast In Home weergeven uit.

Als u uw e-mailadres weer wilt laten weergeven op het Home-scherm, volgt u dezelfde stappen maar schakelt u dit selectievakje weer in.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Het e-mailadres van mijn Microsoft-account verwijderen van mijn Xbox One Home-scherm" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?