Je kunt niet aanmelden bij je Xbox One-console nadat je je wachtwoord hebt gewijzigd

Gebruik de oplossingen op deze pagina als je niet kunt aanmelden bij je Xbox One-console nadat je het wachtwoord van je Microsoft-account hebt gewijzigd.

Oplossingen

Dit probleem kan zich voordat omdat je console de informatie over het nieuwe wachtwoord voor je Microsoft-account niet heeft ontvangen toen je probeerde aan te melden.

Belangrijk Controleer voordat je deze oplossingen probeert of je online kunt aanmelden bij je Microsoft-account. Dat doe je als volgt:

1. Ga naar account.xbox.com
  2. Selecteer Aanmelden in de rechterbovenhoek en voer het e-mailadres en nieuwe wachtwoord van je Microsoft-account in.

Als je niet meer weet welk e-mailadres je hebt gebruikt om je aan te melden bij je Microsoft-account, gebruik je de Oplossing voor verloren account.

Oplossing 1: Start de console opnieuw op

1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.
  4. Probeer opnieuw aan te melden.

Oplossing 2: Verwijder je account van de console en voeg het opnieuw toe

Stap 1: Verwijder je account van de console

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Systeem.
  2. Selecteer Instellingen > Account > Accounts verwijderen.
  3. Selecteer je account en bevestig het verwijderen.

Stap 2: Start je Xbox One-console opnieuw op

1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.

Stap 3: Voeg je account opnieuw toe aan de console

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Selecteer Toevoegen en beheren.
  4. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  5. Voer het e-mailadres en wachtwoord van je Microsoft-account in.
  6. Voltooi de aangepaste instellingen op de volgende schermen.

Neem contact op met Xbox-ondersteuning als dit probleem zich blijft voordoen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Je kunt niet aanmelden bij je Xbox One-console nadat je je wachtwoord hebt gewijzigd" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?