Je wachtwoordcode voor Xbox One beheren

Ontdek hoe je de persoonlijke wachtwoordcode op je Xbox One-console kunt wijzigen of verwijderen om je gegevens veilig en beveiligd te houden. Als je je wachtwoordcode bent vergeten, neem je de stappen verderop in dit gedeelte om een nieuwe code te krijgen.

Je wachtwoordcode verwijderen

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Account.
  3. Selecteer Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode.
  4. Selecteer Mijn wachtwoordcode verwijderen.

Je wachtwoordcode wijzigen

Als je je wachtwoordcode wilt wijzigen, moet je eerst de bestaande wachtwoordcode verwijderen. Neem de stappen hierboven om je wachtwoordcode te verwijderen.

Wanneer je je wachtwoordcode eenmaal hebt verwijderd, kun je een nieuwe code maken:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Account.
  3. Selecteer Aanmelden, veiligheid en wachtwoordcode.
  4. Selecteer Mijn wachtwoordcode maken.
  5. Voer een wachtwoordcode van zes cijfers in en voer deze code nogmaals in om de code te bevestigen.

Wachtwoordcode vergeten?

Als je je wachtwoordcode bent vergeten, kun je een nieuwe code krijgen met behulp van het wachtwoord van je Microsoft-account.

1. Wanneer je wordt gevraagd om je wachtwoordcode op de console in te voeren, voer je driemaal een willekeurige combinatie van zes cijfers in.
  2. Voer het wachtwoord van je Microsoft-account in wanneer je daarom wordt gevraagd.
  3. Selecteer Nieuwe code instellen.
  4. Voer een nieuwe wachtwoordcode in en voer deze nogmaals in ter bevestiging.

Je hebt nu een nieuwe wachtwoordcode.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Je wachtwoordcode voor Xbox One beheren" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?