Aanmelden
Deze pagina delen

Fout "Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in” op Xbox 360

U krijgt wellicht de onderstaande foutberichten te zien wanneer u probeert een wachtwoord vereist te maken voor aanmelden op uw Xbox 360-console:

Sorry, er is een probleem opgetreden bij het vereist maken van uw wachtwoord voor aanmelden op andere consoles. Uw wachtwoord wordt nog steeds onthouden voor andere consoles. Probeer het later opnieuw of probeer een wachtwoord vereist te maken voor aanmelden via www.xbox.com. Ga naar xbox.com/security als u vermoedt dat iemand anders toegang heeft tot uw account.

Sorry, er is een probleem opgetreden bij het vereist maken van uw wachtwoord voor aanmelden op deze console. Uw wachtwoord wordt nog steeds onthouden op deze console. Probeer het later opnieuw of probeer een wachtwoord vereist te maken voor aanmelden via www.xbox.com. Ga naar xbox.com/security als u vermoedt dat iemand anders toegang heeft tot uw account.

Oplossingen

Probeer deze oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: Maak het wachtwoord vereist voor aanmelden

U moet automatisch aanmelden bij uw console met het wachtwoord van uw Microsoft-account uitschakelen. Deze wijziging kan alleen online worden uitgevoerd, op de pagina Mijn account. Volg deze stappen om het wachtwoord van uw Microsoft-account te verwijderen, zodat zonder het wachtwoord van uw Microsoft-account geen toegang tot uw Xbox Live-profiel kan worden verkregen. Dat doet u als volgt:

1. Ga naar Mijn Account.
  2. Meld u aan met de Microsoft-account (e-mailadres en wachtwoord) die aan uw Xbox Live-account is gekoppeld. Zie E-mailadres van uw Microsoft-account zoeken als u uw Microsoft-account of wachtwoord vergeten of kwijt bent.
  3. Klik op Beveiliging, familie en forums onder "Mijn account".
picture
  1. Klik op Xbox 360-profielbescherming rechts in "Beveiliging, familie en forums".
picture

Het aantal consoles waarvoor een wachtwoord niet vereist is voor aanmelden, wordt weergegeven.

picture
  1. Klik op Downloaden van profiel vereist als u wilt dat uw profiel opnieuw wordt gedownload van Xbox Live, met het wachtwoord van uw Microsoft-account, voor het kan worden gebruikt op een console. Alle bestaande kopieën van uw profiel werken niet meer en eventuele profielwijzigingen of achievements die niet zijn opgeslagen naar Xbox Live gaan verloren.

Belangrijk Als u ervan overtuigd bent dat uw wachtwoord gekaapt is, moet u ook het wachtwoord van uw Microsoft-account wijzigen. Dat doet u als volgt:

1. Ga naar Microsoft-account en meld u aan met uw Microsoft-accountgegevens.
  2. Klik op Beveiliging en wachtwoord.
  3. Klik onder Wachtwoord op Uw wachtwoord wijzigen.

Probeer de onderstaande oplossingen 2 en 3 als u er niet in slaagt een wachtwoord vereist te maken via Xbox.com.

Oplossing 2: Controleer de status van de Xbox Live-service

Controleer de status van de Xbox Live-service. Als de Xbox Live-service actief is, probeert u de volgende oplossing.

Oplossing 3: Meld u later aan bij uw profiel

Wacht en probeer het wachtwoord later nog eens vereist te maken.

Als het probleem nog niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Meer informatie

U kunt de toegang tot uw Xbox Live-profiel op elke console beperken door het wachtwoord van uw Microsoft-account te vragen om u aan te melden bij uw profiel. Zie Uw Xbox Live-profiel beveiligen met een wachtwoord voor meer informatie.