Informatie over het inpakken van je Xbox-console, Kinect-sensor of Xbox-accessoire voor verzending

Controleer voordat je de Xbox One-console, Kinect-sensor of Xbox-accessoire, zoals een controller, verzendt voor reparatie of deze goed is verpakt. Op deze pagina zie je hoe je het product het beste kunt verpakken.

Opmerking: Stuur alleen het defecte product op. Eventuele andere items die je meestuurt, worden wellicht niet naar teruggezonden.

Op deze pagina

Je Xbox-console of Kinect-sensor verpakken

Volg de tips en hieronder afgebeelde stappen.

• Let erop dat je het product voldoende inpakt in schokabsorberend materiaal.
  • Gebruik een stevige verzenddoos.
  • Zorg dat het product klemvast zit in de doos.
  • Je krijgt de gebruikte verpakking niet terug.

Stap 1

Koppel de voedingskabel, Kinect, verticale standaard (alleen Xbox One S en Xbox One X) en alle accessoires los van de console.

Xbox One S-console
Xbox One S-console
Originele Xbox One-console
Originele Xbox One-console

Als je wilt weten hoe je een Xbox 360-harddisk of een disc kunt verwijderen die blijft steken in de disc-lade, lees je:

Stap 2

• Zorg dat je een doos hebt om de console in te verzenden en luchtkussenfolie.
  • Wikkel je apparaat in luchtkussenfolie en plaats het in de doos.
  • Zorg dat de console klemvast zit in de doos om schade tijdens de verzending te voorkomen. Microsoft is niet verantwoordelijk voor schade tijdens transport.

Stap 3

• Sluit de doos met verpakkingstape.
  • Plak het verzendetiket op de doos.
  • Noteer het trackingnummer dat op het verzendetiket staat.
  • Verzend het pakket en bewaar het verzendbewijs. Jij moet eventuele ophaalkosten betalen.
  • Ga naar Apparaatondersteuning om de status van je reparatie te controleren.

Belangrijk Zend de volgende items niet mee:

Lees Je Xbox-console of Kinect-sensor laten repareren als je nog vragen hebt over het verzenden van het product voor reparatie.

Je Xbox-accessoire inpakken

Volg deze tips:

• Let erop dat je het product voldoende inpakt in schokabsorberend materiaal.
  • Gebruik een stevige verzenddoos.
  • Let erop dat het product niet kan schuiven in de doos.

Belangrijk

• Let erop dat je je serviceaanvraagnummer op de buitenzijde van de doos schrijft.
  • Als je een apparaat zoals je Xbox-controller naar ons servicecentrum stuurt, let er dan op dat je geen losse onderdelen meestuurt. Als je een Elite-controller hebt, houdt dat ook de navigatiepads, paddles en duimsticks in. Let er bij een Xbox adaptieve controller op dat je geen van de extra accessoires meestuurt.

Instructies voor inpakken:

1. Verwijder batterijen, kabels of andere verwijderbare onderdelen die aan je apparaat zijn gekoppeld.
  2. Zorg voor een verzenddoos en luchtkussenfolie.
  3. Wikkel je apparaat in de luchtkussenfolie en plaats het apparaat in de doos.
  4. Let erop dat het apparaat niet kan schuiven in de doos. Microsoft is niet verantwoordelijk voor schade tijdens transport.
  5. Sluit de doos met verpakkingstape.
  6. Schrijf je serviceaanvraagnummer op de buitenzijde van de doos.
  7. Verzend het pakket en bewaar het verzendbewijs. Eventuele ophaalkosten zijn voor jouw rekening.
  8. Ga naar Apparaatondersteuning om de status van je reparatie te controleren.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Informatie over het inpakken van je Xbox-console, Kinect-sensor of Xbox-accessoire voor verzending" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?