Veelgestelde vragen over Xbox 360 USB-flashstation

Een USB-flashstation is een geweldige manier om je opgeslagen games of gamertag mee te nemen naar een andere console. Met de recentste consolesoftware kun je je opgeslagen games echter opslaan in de cloud en je profiel downloaden naar elke console. Zie Je opgeslagen games opslaan in de cloud en Je Xbox Live-profiel naar een andere Xbox 360-console downloaden of opnieuw downloaden voor informatie over deze functies.

Opmerking Je kunt een USB-flashstation gebruiken om 2 TB aan content naar een andere console te verplaatsen. Zie Overdrachtskabel voor Xbox 360-harddisk gebruiken als je meer dan 2 TB moet verplaatsen.

Veelgestelde vragen

Welke soorten content kunnen op verschillende soorten Xbox-opslagapparaten worden opgeslagen?

Zie de onderstaande tabel voor een overzicht van Xbox-opslagapparaten en wat erop kan worden opgeslagen.

Xbox-content

Xbox
360-harddisk

USB-geheugenkaart

Xbox 360-geheugenkaart

Xbox-gamegegevens

Ja

Ja

Ja

Thema's, pictogrammen, avataritems, gamecontent, demo's en trailers

Ja

Ja

Ja

Arcadetitels

Ja

Ja

Ja

Facebook- en Twitterpagina's

Ja

Ja

Ja

Xbox 360-games

Ja

Ja

Ja

Xbox 360 Games on Demand

Ja

Ja

Ja

Films

Ja

Ja

Nee

Muziekbestanden (MP3, WMA)

Ja

Ja

Nee

Originele Xbox-games

Ja

Nee

Nee

Mijn USB-flashstation werkt prima op mijn Xbox, maar niet op mijn computer

Wanneer je een USB-flashstation formatteert naar de maximale grootte voor gebruik op Xbox 360, kan de computer de standaardmap van Xbox 360 niet lezen en kun je de bestanden die in die map zijn opgeslagen niet zien. De map verschijnt als een privémap met de naam "Xbox 360" op het USB-flashstation.

Als ik een USB-flashstation op mijn Xbox 360 gebruik, word ik dan geblokkeerd van Xbox Live?

Nee. We moedigen je zelfs aan een vorm van externe opslag te gebruiken, zoals een USB-flashstation, voor je gamegegevens.

Hoe kan ik meer ruimte toevoegen aan een USB-flashstation dat ik heb geformatteerd met een aangepaste, kleine map uitsluitend voor Xbox 360?

Je moet het USB-flashstation opnieuw formatteren om de map groter te maken of het station formatteren naar de maximale grootte van 2 TB. Zie USB-flashstations gebruiken bij Xbox 360 voor meer informatie over het formatteren van je USB-flashstation.

Mijn USB-flashstation verschijnt helemaal niet

Heb je je apparaat al geconfigureerd?

• Dit is de eerste keer dat ik het USB-flashstation gebruik
      Je USB-flashstation heeft mogelijk niet de juiste indeling. Sluit het aan op je pc, open "Mijn computer", klik met de rechtermuisknop op het USB-apparaat en selecteer "Formatteren". Formatteer het USB-flashstation als FAT32. Zorg ervoor dat je eventuele bestanden opslaat voordat je dit doet. Bij het formatteren worden immers alle gegevens van het USB-flashstation gewist.
    • Ik heb het al geconfigureerd
      Probeer je USB-flashstation aan te sluiten nadat de console is opgestart en kijk of het verschijnt. Dit is een erg ongebruikelijk probleem, maar we zijn ons ervan bewust en werken eraan om het probleem op te lossen. Denk er voorlopig aan je je USB-flashstation aan te sluiten na het opstarten.

De configuratie van mijn USB-flashstation is plots veranderd

Als er plots geen gegevens meer op je USB-flashstation staan, of als het is teruggekeerd naar de staat voor de configuratie, voldoet je USB-flashstation wellicht niet aan alle eisen voor gebruik met de Xbox 360-console. Als je een waarschuwingsbericht hebt gekregen tijdens de configuratie, zoek dan een USB-flashstation dat beter voldoet aan de eisen voor gebruik met de console.

Als je je USB-flashstation nog eens wilt proberen, formatteer het dan opnieuw naar FAT32 op de pc en probeer het daarna opnieuw te configureren. Zorg dat je je bestanden ook op de console opslaat, voor het geval er nog steeds een probleem optreedt.

Waarom heb ik niet de volledige 2 TB opslagruimte beschikbaar op mijn USB-station?

De Xbox 360 reserveert 512 MB van de opslagruimte voor systeemgebruik.

Zijn er nog andere mogelijkheden voor opslag?

De Xbox 360-harddisk met 500 GB is de beste optie voor liefhebbers van media. Met deze harddisk heb je 500 GB ruimte voor games, hdtv en films, Games on Demand, gamedemo's en uitbreidingen, muziek en nog veel meer. Voor bepaalde games heb je nog steeds een harddisk nodig om te gamen via System Link of om multiplayergames van Xbox Live te spelen. Voor multiplayergames raden wij aan dat je een harddisk gebruikt.

Wat hebben andere gebruikers te zeggen over deze onderwerpen?

Om te zien wat andere gebruikers te zeggen hebben over deze onderwerpen, of om zelf vragen te stellen, ga je naar onze Xbox Support Forums en bekijk je de volgende gesprekken:

Xbox Support Forums – Xbox 360 Console & Accessories

Denk eraan dat de inhoud van de Xbox Support Forums alleen beschikbaar is in het Engels. Als u inhoud van de Xbox Support Forums naar een andere taal wilt vertalen, plakt u de URL in een online vertaalprogramma zoals Bing Translator.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
    Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
    Vraag de community om hulp
    Ambassador chat image
    Ambassadeurchat
    Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
    Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
    Vraag de community om hulp
    Ambassador chat image
    Ambassadeurchat
    Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Veelgestelde vragen over Xbox 360 USB-flashstation" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?