De Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter instellen

Overzicht

De Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter is compatibel met zowel de originele Xbox 360-console als de Xbox 360 S-console. Als het draadloze toegangspunt ver weg van je console staat, kun je de signaalsterkte en de bandbreedte verbeteren door een netwerkadapter aan te sluiten op een Xbox 360 S-console.

Opmerking Als je deze adapter gebruikt, wordt de interne draadloze verbinding van de Xbox 360 S-console uitgeschakeld.

Voor Xbox 360-consoles is een software-update nodig ter ondersteuning van de Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter. Als je sinds 28 oktober 2009 verbinding hebt gemaakt met Xbox Live, zou deze update al op je console geïnstalleerd moeten zijn en hoef je alleen je draadloze instellingen te configureren. Zie Draadloze verbinding met Xbox Live voor informatie over hoe je dit kunt doen.

Als je sinds 28 oktober 2009 geen verbinding meer hebt gemaakt met Xbox Live, moet je de installatieschijf bij je Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter gebruiken om de vereiste software op je Xbox 360-console te installeren.

De software voor een draadloze N-netwerkadapter installeren

1. Als er een Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter is aangesloten op je console, moet je deze loskoppelen.

2. Steek de installatieschijf bij de Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter in de Xbox 360-console.

1. Zet de console uit.

2. Zet de console weer aan. De software-update moet automatisch starten. Als de update niet automatisch start, is het mogelijk dat de software reeds is geïnstalleerd.

Opmerking Als je een foutbericht "mixed media" te zien krijgt, raadpleeg je Foutbericht "mixed media" hieronder.

3. Selecteer Ja, nu bijwerken wanneer je wordt gevraagd de software te installeren.

4. Als er een netwerkkabel aan de achterkant van de console is aangesloten, koppel deze dan los.

5. Wanneer de installatie is voltooid, sluit je de Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter aan op de USB-poort aan de achterkant van de console. (Zie Draadloze verbinding met Xbox Live voor informatie over hoe je de draadloze adapter kunt aansluiten en configureren.)

6. Haal de installatieschijf uit het disc-station.

7. Zet de console uit en weer aan.

Foutbericht "Mixed media"

Als je een foutbericht "mixed media" te zien krijgt, is automatisch afspelen mogelijk uitgeschakeld. Zo kun je dit inschakelen:

1. Ga op de console naar Instellingen en selecteer Systeem.

2. Selecteer Console-instellingen.

3. Selecteer Automatisch afspelen.

4. Selecteer Inschakelen.

5. Herhaal de stappen om de draadloze adapter te installeren (zie hierboven).

Stel de opstartoptie in op Disc als je nog steeds het foutbericht "Mixed media" te zien krijgt. Dat doe je als volgt:

1. Ga op de console naar Instellingen en selecteer Systeem.

2. Selecteer Console-instellingen.

3. Selecteer Opstarten en afsluiten.

4. Selecteer Opstarten.

5. Selecteer Disc.

6. Herhaal de stappen om de draadloze adapter te installeren (zie hierboven).

De draadloze adapter configureren

Nadat je de vereiste software hebt geïnstalleerd, is de volgende stap je draadloze adapter te configureren. Zie Draadloze verbinding met Xbox Live.

WAARSCHUWING Risico bij reparaties: het openen en/of repareren van je apparaat kan een elektrische schok, schade aan het apparaat, brand, persoonlijk letsel en andere gevaren met zich meebrengen. Microsoft raadt je aan contact op te nemen met een professional voor apparaatreparaties en voorzichtig te werk te gaan als je zelf reparaties onderneemt.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "De Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter instellen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?