Luisteren naar nummers met Groove op Xbox 360

Veelgestelde vragen

Wat heb ik nodig om muziek af te spelen op mijn Xbox-console?

U hebt een OneDrive-muziekmap nodig om muziek te kunnen afspelen op uw Xbox-console.

Ik heb problemen met het opstarten van de Groove Muziek-app op mijn Xbox-console

Probeer de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Dat doet u als volgt:

1. Ga naar Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Selecteer Storage en selecteer uw primaire opslagapparaat (hoogstwaarschijnlijk Hard Drive of Memory Unit).
  3. Selecteer Games en apps.
  4. Schuif omlaag naar de Groove Muziek-app.
  5. Selecteer Y en selecteer daarna Delete.
  6. Ga terug naar Xbox Home, ga naar Recent en start de Groove Muziek-app opnieuw.