Versies en systeemupdates besturingssysteem Xbox 360

Je console wordt niet bijgewerkt Probeer deze stappen als je problemen hebt bij het installeren van een systeemupdate op je Xbox 360-console.

In de onderstaande lijst staat het versienummer van het meest recente besturingssysteem voor Xbox 360 en staan de functies die in de huidige systeemupdate zijn toegevoegd of aangepast.

Zo vind je de versie van het besturingssysteem van je Xbox 360-console:

1. Ga naar de hub Settings.
  2. Selecteer de tegel System.
  3. Selecteer Console-instellingen.
  4. Als je System info markeert, krijg je de huidige instellingen te zien voor het Dashboard en IP-adres.
  5. De versie van je besturingssysteem is het nummer na de titel Dashboard in het grijze deelvenster rechts van het menu Console Settings.

Versie besturingssysteem: 2.0.17559.0

DASHBOARD: 2.0.17559.0

Releasedatum

12-11-2019

• Oplossingen voor kleine bugs en verbeteringen

Vorige systeemupdates

Versie besturingssysteem: 2.0.17544.0

DASHBOARD: 2.0.17544.0

Releasedatum

21-08-2019

• Oplossingen voor kleine bugs en verbeteringen

Versie besturingssysteem: 2.0.17526.0

DASHBOARD: 2.0.17526.0

Releasedatum

22-05-2018

• Oplossingen voor kleine bugs en verbeteringen

Versie besturingssysteem: 2.0.17502.0

DASHBOARD: 2.0.17502.0

Releasedatum

29-03-2016

• Oplossingen voor kleine bugs en verbeteringen

Versie besturingssysteem: 2.0.17489.0

DASHBOARD: 2.0.17489.0

Releasedatum

17-09-2015

Nieuwe of bijgewerkte functies

Gebruiksvoorwaarden accepteren

• Je kunt je Xbox 360 nu aansluiten op een netwerk, waarbij je de Gebruiksvoorwaarden moet accepteren. Wanneer je voor het eerst verbinding maakt, wordt je gevraagd je Xbox Live-verbinding te testen. Je suggestie leidt je naar het gebruik van Internet Explorer om je aan te melden bij het netwerk. Eerst moet je zorgen dat je de meest recente update van Internet Explorer hebt.

Activiteitsfeed

• Activiteiten van een vriend leuk vinden, delen en er opmerkingen over geven, nieuwe berichten plaatsen, gameclips bekijken, schermopnames bekijken en zien wat je vrienden spelen vanaf je Xbox 360. Je bereikt de activiteitsfeed vanaf het deel sociaal.

Zien wat je vrienden doen op Xbox One of Windows

• Op veelvuldig verzoek kun je nu vanaf je Xbox 360 zien wat je vrienden spelen op Xbox One en Windows 10.

Microsoft Films en tv

• Je hebt nu toegang tot je film- en tv-collectie van Microsoft Films en tv (voorheen Xbox Video).

Je geld bekijken

• Je Microsoft-accountsaldo wordt weergegeven wanneer je de details van een game bekijkt of wanneer je bladert in de marketplace.

Codes in berichten inwisselen

• Wanneer je een Xbox Live Marketplace-code in een bericht ontvangt, kun je die code nu inwisselen door op 'Code inwisselen' te klikken.

Versie besturingssysteem: 2.0.17349.0

DASHBOARD: 2.0.17349.0

Releasedatum

30-04-2015

Nieuwe of bijgewerkte functies

Grotere externe USB-harddisks

• Je kunt een willekeurige externe USB-harddisk tot 2 TB aansluiten om je downloads, profiel, opgeslagen games en andere gegevens van Xbox 360 op te slaan.
  • Als je al een externe USB-harddisk hebt ingesteld die groter is dan 32 GB, moet je de disk opnieuw formatteren om de extra ruimte te gebruiken.

Aankoopgeschiedenis

• Je ziet nu je recente aankopen op je Xbox 360. Als je de informatie wilt weergeven, ga je naar Instellingen > Account > Aankoopgeschiedenis.

Wachtwoord opnieuw instellen

• Wachtwoord vergeten? Je kunt dit nu opnieuw instellen op je Xbox 360; selecteer daarvoor Forgot your password? bij het aanmelden.

Netwerkstatistieken

• Om netwerkstatistieken zoals downloadsnelheid, uploadsnelheid en signaalsterkte te zien, ga je naar Instellingen > Systeem > Netwerkinstellingen. Selecteer je netwerk en kies dan Netwerkstatistieken.

Je geld bekijken

• Het Microsoft-accountsaldo is nu te zien in de rechterbovenhoek van het Xbox Dashboard. Om dit uit te schakelen, ga je naar Instellingen > Profiel > Accountbeveiliging en kies je Geld in Microsoft-account weergeven.

Versie besturingssysteem: 2.0.17150.0

DASHBOARD: 2.0.17150.0

Releasedatum

11-12-2014 (extra functies ingeschakeld op 01-03-2015)

Nieuwe of bijgewerkte functies

Games with Gold voor Xbox One op Xbox 360

• Xbox One Games with Gold gratis inwisselen op je Xbox 360. Je kunt je gamebibliotheek elke maand uitbreiden, zodat de games klaarstaan wanneer je overschakelt op Xbox One.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Versies en systeemupdates besturingssysteem Xbox 360" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?