Foto's en slideshows bekijken op de Xbox 360-console

Opmerking Vanaf 15 november 2015 is de Zune-service stopgezet. Dit kan fouten veroorzaken wanneer u content probeert te streamen of te downloaden of de service probeert te updaten.

Overzicht

In dit artikel wordt beschreven hoe u foto's of een slideshow kunt bekijken op uw Xbox 360-console en hoe u een foto kunt instellen als de achtergrond voor het Xbox 360 Dashboard.

Op deze pagina

Ondersteunde bestanden en media

De Xbox 360-console kan JPG-, BMP- en PNG-bestanden van de volgende bronnen lezen:

• Een draagbaar apparaat dat via USB is aangesloten op de console (bijvoorbeeld een USB-flashstation)
  • Een computer op uw thuisnetwerk
  • Een cd of dvd
  • Een digitale camera die via een USB-kabel is aangesloten op de console.

Opmerking Het is mogelijk dat media van bepaalde apparaten, netwerken en cd's/dvd's niet worden ondersteund. Probeer een andere bron als de ene bron niet werkt. Als de Xbox 360-console bijvoorbeeld geen afbeeldingen van een USB-flashstation kan weergeven, probeert u een andere USB-flashstation of probeert u de foto's naar een cd of dvd te kopiëren.

Met behulp van Windows Media Player, de muziek- en videosoftware van Zune of de Microsoft Windows Media Center Extender kunt u foto's over uw thuisnetwerk streamen naar uw Xbox 360-console. Zie Media streamen met Films en tv of Windows Media Player met Xbox 360 voor meer informatie.

Foto's of afbeeldingen bekijken op de Xbox 360-console

Volg deze stappen om foto's of afbeeldingen op de Xbox 360-console te bekijken:

1. Selecteer Apps, My Apps en vervolgens Picture Viewer.
  2. Selecteer de bron waarop de foto's of afbeeldingen zich bevinden.
Het scherm Bron selecteren op Xbox 360 met 'Draagbaar apparaat' gemarkeerd
  1. Selecteer de foto of afbeelding die u wilt bekijken en druk op de A-knop.

Een slideshow bekijken op de Xbox 360-console

Volg deze stappen om een slideshow te starten:

1. Selecteer Apps, My Apps en vervolgens Picture Viewer.
  2. Selecteer de bron waarop de foto's of afbeeldingen zich bevinden.
  3. Selecteer Slideshow afspelen.
Het scherm Draagbaar apparaat op Xbox 360 met 'Slideshow afspelen' gemarkeerd

Als u de linkerduimstick in een willekeurige richting duwt terwijl u een slideshow afspeelt, krijgt u een bedieningspaneel te zien met de volgende opties:

• Pauze
  • Naar vorige afbeelding
  • Stop - Hiermee beëindigt u de slideshow
  • Naar volgende afbeelding
  • Slideshow in willekeurige volgorde afspelen inschakelen of Uit: als u deze optie inschakelt, worden de foto's in willekeurige volgorde weergegeven.
  • Slideshow herhalen inschakelen of Uit : als u deze optie inschakelt, wordt de slideshow herhaald.
  • Afbeelding rechtsom draaien
  • Afbeelding linksom draaien

Een foto of afbeelding instellen als de achtergrond van het Xbox 360 Dashboard

Volg deze stappen om een foto of afbeelding in te stellen als de achtergrond van het Xbox 360 Dashboard:

1. Selecteer Apps, selecteer My Apps en selecteer vervolgens Picture Viewer.
  2. Selecteer de bron waarop de foto's of afbeeldingen zich bevinden.
  3. Selecteer de gewenste afbeelding en druk op de Y-knop.
  4. Selecteer Yes om te bevestigen dat u de foto wilt instellen als de achtergrond van het Xbox 360 Dashboard.
    Opmerking Herhaal stap 1-4 als u de achtergrondafbeelding wilt wijzigen.
Er wordt een scherm weergegeven waarin u wordt gevraagd of u de afbeelding wilt instellen als achtergrond, met de opties Ja en Nee.

Opmerkingen

• U kunt voor elk profiel een andere foto instellen als de achtergrond van het Xbox 360 Dashboard. Denk eraan: als u niet de verwachte achtergrond te zien krijgt, is het mogelijk dat u bij het verkeerde profiel bent aangemeld.
  • Als u een Xbox-thema selecteert, kunt u de achtergrond volledig veranderen. Volg deze stappen om een Xbox-thema te selecteren:
    1. Meld u aan bij uw profiel.
    2. Selecteer Social en selecteer daarna uw avatar.
    3. Selecteer Thema wijzigen en selecteer het gewenste thema.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Foto's en slideshows bekijken op de Xbox 360-console" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?