Fout 87e105dc treedt op

Dit kan betekenen dat er een probleem is met Xbox Live of dat er een onverwachte fout is opgetreden op de console.

Oplossingen

1. Controleer de status van de Xbox Live-services hieronder. Als er een waarschuwing is, wacht je even en probeer je het later opnieuw.
  2. Zet de console uit en weer aan: druk op de controller op de Xbox-knop en houd deze 3 seconden ingedrukt. Selecteer Console uitschakelen in het schermmenu en druk vervolgens op de A-knop . Schakel de console weer in.
  3. Als je een game of app probeert te gebruiken, probeer dan om de game of app te verwijderen en opnieuw te installeren.
  4. Probeer je cache te wissen. Zie Hoe u de cache op een Xbox 360 wist.
  5. Als laatste redmiddel kun je proberen om de Xbox te resetten. Hiermee wordt het besturingssysteem van de console opnieuw geïnstalleerd. Afhankelijk van je netwerk, kan dit even duren.
    1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en ga vervolgens naar Instellingen > Systeem en druk op A .
    2. Selecteer Console-instellingen > Systeeminformatie. Noteer het serienummer en ga vervolgens terug naar het scherm Systeeminstellingen.
    3. Selecteer Opslag. Markeer de harde schijf en druk vervolgens op A . Selecteer Formatteren en selecteer daarna Ja. Voer nu het serienummer in dat je hebt gekopieerd. Druk op Start om te beginnen met het opnieuw instellen.
Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2018-10-19T23:43:36.4630329+00:00
Sociaal en gaming: actief en werkend
2018-10-19T23:43:36.4630329+00:00
Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2018-10-19T23:43:36.4630329+00:00
TV, muziek en video: actief en werkend
2018-10-19T23:43:36.4630329+00:00

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 87e105dc treedt op" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?