Fout 53-C00DF237 treedt op wanneer u een video vanaf de computer streamt op de Xbox 360

De volgende foutcode en melding worden weergegeven wanneer u een video vanaf de computer op de Xbox 360 streamt met software voor het delen van media:

53-C00DF237

Geen netwerkverbinding.

Oplossing

Om dit probleem op te lossen, controleert u of de computer aan staat, is verbonden met het netwerk en of software voor het delen van media wordt uitgevoerd. Zie Media streamen met Films en tv of Windows Media Player voor meer informatie.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 53-C00DF237 treedt op wanneer u een video vanaf de computer streamt op de Xbox 360" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?