Fout 69-807b0191 treedt op wanneer u video of muziek probeert te streamen of verbinding probeert te maken met Xbox Live

Probleem

Mogelijk wordt het volgende foutbericht weergegeven wanneer u een video- of muziekbestand probeert te streamen of verbinding probeert te maken met Xbox Live:

Niet-afspeelbare content

Statuscode: 69-807b0191

Dit kan betekenen dat het bestand te groot is voor streaming, dat het beschadigd is of dat de benodigde codec om het bestand af te spelen, ontbreekt. Het kan ook betekenen dat de console momenteel geen verbinding kan maken met Xbox Live.

Opmerking Een codec is een programma dat wordt gebruikt om een digitaal mediabestand te comprimeren of uit te pakken.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen om het probleem te verhelpen:

Oplossing 1: Streamen vanaf een USB-flashstation of een extern apparaat

• Opmerking

• Zorg dat het bestand niet groter is dan 4 GB.
    • Zorg dat het USB-flashstation of externe apparaat geformatteerd is als FAT32. (FAT32-indeling ondersteunt bestanden tot 4 GB.)

• Nadat u hebt gecontroleerd dat het bestand en het externe apparaat voldoen aan de vereisten, kunt u de video afspelen door het volgende te doen:

1. Druk op de Guide-knop op de Xbox 360 controller.
    2. Ga naar het Xbox Dashboard.
    3. Blader in het Dashboard naar TV & movies of Music.

Probeer de volgende oplossing als het probleem hiermee niet is verholpen.

Oplossing 2: Content van Xbox Live streamen

1. Start de Xbox 360-console opnieuw op. Zo wordt de console opnieuw geïnitialiseerd zodat de codec correct kan worden geladen.
  2. Verwijder het programma en download het opnieuw:

1. Ga naar het Xbox Dashboard.
    2. Blader naar Instellingen, selecteer achtereenvolgens Systeem, Opslag, Memory Unit en Video's en selecteer het programma dat u probeert te bekijken.
    3. Verwijder het programma en download het opnieuw.
    4. Opmerking Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het opnieuw downloaden van het programma.

3. Controleer of de recentste software voor de Xbox 360-console is geïnstalleerd. Zie De Xbox 360-consolesoftware bijwerken om dit te controleren.

Probeer de volgende oplossing als het probleem hiermee niet is verholpen.

Oplossing 3: Uw Xbox-verbinding controleren

Probeer deze stappen voor hulp bij verbinding maken met Xbox Live:

1. Uw Xbox Live-verbinding controleren.
  2. Als er een fout optreedt bij het testen van uw verbinding, gaat u naar de pagina Oplossing voor verbinding maken met Xbox Live.

Als de verbinding met Xbox Live geregeld wordt verbroken, raadpleegt u de oplossing voor verbroken verbinding met Xbox Live voor hulp met uw verbinding.

Neem contact op met Xbox-ondersteuning als dit probleem nog steeds optreedt.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 69-807b0191 treedt op wanneer u video of muziek probeert te streamen of verbinding probeert te maken met Xbox Live" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?