Fout 80167611 treedt op wanneer u zich aanmeldt of iets koopt op Xbox 360

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u zich probeert aan te melden of iets probeert te kopen op uw Xbox 360-console:

Can't retrieve information from Xbox Live.
80167611

Dit kan het volgende betekenen:

• Er is een tijdelijk probleem met de Xbox Live-service.
  • Er is een probleem met uw betalingsoptie.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem.

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het opnieuw:

Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2017-12-14T04:44:30.0394348+00:00

Oplossing 2: controleer de factuurgegevens gekoppeld aan uw betalingsoptie

Zorg ervoor dat het factuuradres voor uw Microsoft-account overeenkomt met het factuuradres van uw creditcardmaatschappij. Zorg er ook voor dat de verloopdatum van uw creditcard niet is verstreken. Dat doet u als volgt:

1. Meld u met uw Microsoft-account aan op de pagina Betaling en facturering.

Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet meer weet, gebruik dan de Oplossing voor verloren account of de Oplossing voor verloren wachtwoord.

2. Selecteer Factuurgegevens en controleer uw factuurgegevens.

Opmerking Als er een fout staat, selecteer dan Profiel bewerken en volg de instructies om de gegevens bij te werken.

Oplossing 3: verwijder de betalingsoptie uit uw account en voeg de betalingsoptie dan weer toe aan uw account

Als de vorige oplossingen niet werkten, probeer dan de betalingsoptie te verwijderen en weer toe te voegen aan uw account:

1. Verwijder de betalingsoptie uit uw account. Ga hiervoor naar een van de volgende pagina's:
  2. Verwijder het bestand met Marketplace-systeemgegevens op uw Xbox 360-console:
    1. Ga op de console naar Instellingen en selecteer Systeem.
    2. Selecteer Opslag.
Het scherm Systeeminstellingen wordt weergegeven, met 'Opslag' geselecteerd.
  1. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  2. Selecteer Systeemitems.
  3. Selecteer Marketplace-systeemgegevens.
  4. Selecteer Verwijderen.
  5. Start uw console opnieuw.
  1. Voeg de betalingsoptie weer toe aan uw account. Ga hiervoor naar een van de volgende pagina's: