Xbox 360-gamedisc vervangen

Als u een game op disc hebt gekocht en de game niet op uw console kan worden geïnstalleerd, kunt u de game binnen 90 dagen na de aankoopdatum omruilen volgens de algemene voorwaarden van het Discvervangingsprogramma van Microsoft.

Opmerking Let op het volgende voordat u contact met ons opneemt voor een omruiling:

• Probeer uw disc eerst om te ruilen bij de winkelier waar u de game oorspronkelijk hebt gekocht. De meeste winkeliers bieden een beperkte periode om beschadigde of defecte discs om te ruilen.
  • Als u met de Xbox 360-console een disc niet kunt afspelen, probeer dan eerst of u het probleem kunt oplossen met de Oplossing voor Xbox-disc-station.
  • Het Discvervangingsprogramma van Microsoft geldt ALLEEN voor games die door Microsoft zijn uitgegeven en is afhankelijk van leverbaarheid. Als de game door een ander bedrijf is uitgegeven, moet u met dat bedrijf contact opnemen voor diens beleid voor vervangende discs. Ga naar de Store om door games van Microsoft te bladeren.

Discvervangingsprogramma

Uw game omruilen

Volg deze stappen om uw Microsoft-game om te ruilen:

1. Probeer uw disc eerst om te ruilen bij de winkelier waar u de game oorspronkelijk hebt gekocht.
  2. Als u de game niet kunt omruilen bij de winkelier en u binnen de periode van 90 dagen na de aankoopdatum bent, neem dan contact op met Xbox Support.
    1. U moet de volgende informatie opgeven aan de medewerker; zorg dus dat u het volgende bij de hand hebt:
      • Uw e-mailadres
      • Uw originele aankoopbewijs
      • Uw Xbox-gamertag
      • Uw Console-id
    2. Uw Xbox-gamertag vindt u rechtsboven op het scherm waar uw profielafbeelding wordt weergegeven.
    3. Om uw Console-id te vinden: scrol op het scherm Home naar rechts naar Instellingen, selecteer Systeem, selecteer Console-instellingen en selecteer vervolgens Systeeminformatie. Noteer uw Console-id.

Voorwaarden en bepalingen van het gamediscvervangingsprogramma van Microsoft

DIT PROGRAMMA IS ALLEEN BEDOELD VOOR EIGENAREN VAN DE XBOX 360-CONSOLE IN LANDEN WAAR DE XBOX 360 WORDT VERKOCHT BIJ ERKENDE DETAILHANDELAREN.

• U moet 18 jaar of ouder zijn.
  • Microsoft biedt alleen een vervanging van dezelfde gametitel. Microsoft kan, naar eigen goeddunken, een digitale versie van de titel bieden in plaats van een vervangende disc.
  • Dit programma is alleen bestemd voor EINDGEBRUIKERS. U moet voor elke bestelling het serienummer van uw Xbox 360-console opgeven. U kunt per gametitel maximaal één (1) vervangend exemplaar aanvragen.
  • Dit programma is tijdelijk, is afhankelijk van leverbaarheid en kan zonder voorafgaande berichtgeving worden gewijzigd.
  • Microsoft kan alleen bepaalde titels vervangen en is niet verplicht alle titels of een bepaalde titel te vervangen.
  • Deze voorwaarden en bepalingen vormen de volledige overeenkomst tussen de partijen en vervangen alle overeenkomsten of communicatie (mondeling of schriftelijk) met betrekking tot het Programma.

Contact opnemen met andere gamebedrijven

Sommige games worden niet uitgegeven door Microsoft. Neem contact op met de uitgever van de game voor informatie over diens beleid voor vervanging van gamediscs voor Xbox 360. Hier vindt u een lijst met andere uitgevers van games en hun websites.