Hoe u de toegangscode voor ouderlijk toezicht opnieuw kunt instellen op Xbox 360

Als u de wachtwoordcode voor uw Xbox 360 bent vergeten, kunt u deze opnieuw instellen door de vraag voor uw wachtwoordcode te beantwoorden die u hebt gemaakt toen u ouderlijk toezicht hebt ingesteld.

Als u het antwoord op de vraag voor uw wachtwoordcode niet meer weet of de wachtwoordcode voor uw Xbox 360 niet weet, kunt u de wachtwoordcode online opnieuw instellen. Dat doet u als volgt.

Opmerking U moet voldoen aan de volgende criteria om uw wachtwoordcode online opnieuw in te kunnen stellen:

• Uw Microsoft-account moet een account van een volwassene zijn.
  • De console moet op uw naam zijn geregistreerd.
  1. Meld u aan bij uw Microsoft-account op Apparaten.
  2. Zoek uw geregistreerde Xbox 360-console.
  3. Selecteer Meer acties, selecteer Wachtwoordcode opnieuw instellen en volg de instructies om uw wachtwoordcode opnieuw in te stellen.