Fout 0x8000FFFF treedt op nadat je een game hebt gestart of hebt deelgenomen aan een party op Xbox One of je hebt aangemeld bij Xbox Live op Xbox 360

Xbox One:

Je krijgt het volgende foutbericht te zien nadat je een game hebt gestart of hebt deelgenomen aan een partychat op je Xbox One:

We were unable to get your last saved data or we weren't able to get your messages. Please try again later

Status code: 0x8000FFFF

Xbox 360:

Je krijgt wellicht het volgende foutbericht te zien nadat je je hebt aangemeld bij Xbox Live op je Xbox 360:

Can't retrieve information from Xbox Live.

Status code: 8000FFFF

Dit kan het volgende betekenen:

• Sommige Xbox Live-functies zijn niet beschikbaar omwille van tijdelijk systeemonderhoud of een onverwacht probleem met Xbox Live.
  • Je krijgt geen toegang tot Xbox Live omwille van een probleem met de netwerkconfiguratie.

Oplossingen

Voor Xbox One

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: controleer de status van de Xbox Live-service

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het vervolgens nog eens:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-06-24T18:32:58.3538373+00:00

Oplossing 2: start je console opnieuw

1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.
  4. Probeer je opnieuw aan te melden wanneer je console opnieuw is gestart.

Voor Xbox 360

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: controleer de status van de Xbox Live-service

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht dan totdat de service weer werkt en probeer het vervolgens nog eens:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-06-24T18:32:58.3538373+00:00

Oplossing 2: vernieuw de lijst met kanalen handmatig

Volg deze stappen om de lijst met kanalen handmatig te vernieuwen:

1. Druk op de controller op de Guide-knop.
  2. Houd de Rechter-trigger ingedrukt en druk op Y om terug te gaan naar het Xbox Dashboard. Wacht even. De lijst met kanalen wordt vernieuwd.

Oplossing 3: test je verbinding

Test de Xbox Live-verbinding op je Xbox 360-console. Dat doe je als volgt:

1. Druk op je controller op de Guide-knop, ga naar Instellingen en selecteer Systeeminstellingen.
  2. Selecteer Netwerkinstellingen.
  3. Selecteer desgevraagd Kabelnetwerk of de naam van je draadloze netwerk.
  4. Selecteer Xbox Live-verbinding testen.

Opmerking Als de test mislukt en je geen verbinding kunt maken met Xbox Live, probeer dan de Oplossing voor Xbox Live-verbindingsfout.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x8000FFFF treedt op nadat je een game hebt gestart of hebt deelgenomen aan een party op Xbox One of je hebt aangemeld bij Xbox Live op Xbox 360" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?