Fout C00D1197 treedt op bij gebruik van de Zune-software

Opmerking Vanaf 15 november 2015 is de Zune-service stopgezet. Dit kan fouten veroorzaken wanneer u content probeert te streamen of te downloaden of de service probeert te updaten.

Je krijgt de volgende fout te zien wanneer je een nummer of video probeert af te spelen met de Zune-software:

C00D1197

Dit kan betekenen dat het nummer of de video is verplaatst, een andere naam heeft gekregen of is verwijderd van je computer, of het nummer of de video is opgeslagen op een computer of opslagapparaat dat momenteel niet beschikbaar is.

Oplossingen

Als je een nummer of video in uw Zune-collectie probeert af te spelen

Het nummer dat of de video die je probeert af te spelen, kan verplaatst zijn, een andere naam gekregen hebben of verwijderd zijn van je computer door een ander programma dan de Zune-software, zoals Windows Explorer.

• Als je het item hebt verplaatst, probeer je het terug te verplaatsen naar de vorige locatie.
  • Als je het item een andere naam hebt gegeven, probeer je het weer de oorspronkelijke naam te geven.
  • Als je het item hebt verwijderd, probeer je het op te halen uit de Prullenbak.

Als het probleem blijft optreden, verwijder je het item uit je collectie (klik met de rechtermuisknop op het item en klik op Verwijderen) en probeer je het item opnieuw te downloaden.

Als je een nummer of video probeert af te spelen die is opgeslagen op een andere computer of extern opslagapparaat

Controleer of je computer en de computer of het opslagapparaat dat je probeert te bereiken, zijn verbonden met het netwerk. (Als de andere computer een server is, kan deze bezet of tijdelijk onbeschikbaar zijn. Probeer het later opnieuw).

Als het nummer of video deel uitmaakt van een afspeellijst die je hebt toegevoegd aan de Zune-software

Het nummer of de video is misschien niet goed gedownload. Probeer het nummer of de video opnieuw te downloaden.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout C00D1197 treedt op bij gebruik van de Zune-software" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?