Vibratie van uw Xbox One-controller wijzigen in Windows 10

Als controllervibraties de aandacht afleiden of het moeilijk maken om de controller te gebruiken, kunt u hun intensiteit aanpassen of ze volledig uitschakelen.

U kunt de vibraties wijzigen door de app Xbox Accessoires te downloaden vanuit de Microsoft Store. Sluit vervolgens uw controller aan, open de app en selecteer Configureren.

• Als u een Xbox Elite-controller hebt, selecteert u het configuratieprofiel dat u wilt wijzigen. Selecteer vervolgens Bewerken > Vibratie en verplaats de schuifregelaars om de vibratie-instellingen aan te passen.
  • Als u een Xbox draadloze controller hebt, selecteert u Vibratie inschakelen om de controllervibratie aan en uit te zetten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Vibratie van uw Xbox One-controller wijzigen in Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?