Je Xbox One-controller in Windows 10 bijwerken

Wanneer je je Xbox-controller bijwerkt, krijg je de nieuwste verbeteringen voor de controller. Je kunt je controller draadloos of via USB bijwerken.

Zie Problemen met update van je Xbox One-controller oplossen voor hulp bij updateproblemen.

In Windows 10 werk je je controller bij met de app Xbox Accessoires:

1. Download de app via Microsoft Windows 10 door te zoeken naar 'Xbox Accessoires'.
  2. Start de app Xbox Accessoires.
  3. Sluit uw Xbox One draadloze controller aan via een USB-kabel of de Xbox draadloze adapter voor Windows.

Opmerking Als je dat nog niet hebt gedaan, wordt je gevraagd een update uit te voeren naar de Windows 10 Anniversary Edition.

4. Wanneer de controller is aangesloten, zie je het bericht 'Update vereist' als een update verplicht is. Installeer de update.

Opmerking Je kunt ook naar Apparaatgegevens gaan om te controleren of er updates zijn.

Opmerkingen

• De app Xbox Accessoires is alleen beschikbaar voor Windows 10.
  • Controllers zonder ingebouwde audiopoort van 3,5 mm moeten worden bijgewerkt via een USB-aansluiting en moeten de Windows 10 TH2 Update (of later) bevatten.
  • De controller bijwerken via Bluetooth wordt niet ondersteund.
  • Voor Bluetooth is een pc met de Windows 10 Jubileumupdate vereist. Zie Windows Update: Veelgestelde vragen voor informatie over hoe je de nieuwste versie van Windows krijgt.