Informatie over hoe je kunt schakelen tussen Microsoft-accounts in de Xbox Console Companion-app in Windows 10.

Je kunt met maar één Microsoft-account tegelijk aangemeld zijn in de Xbox Console Companion-app. Maar je kunt wel schakelen naar een andere Microsoft-account. Zo kun je omschakelen naar een andere Microsoft-account:

1. Open de Xbox Console Companion-app.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Afmelden.
  4. Selecteer Aanmelden.
  5. Selecteer onder Een ander account gebruiken de optie Meld je aan met een ander Microsoft-account.
  6. Selecteer in het venster Een account kiezen de Microsoft-account waarmee je je wilt aanmelden.
  7. Voer desgevraagd de aanmeldgegevens van die Microsoft-account in.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Informatie over hoe je kunt schakelen tussen Microsoft-accounts in de Xbox Console Companion-app in Windows 10." waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?