Hoe krijg ik de Xbox-app (bèta)?

De Xbox-app (bèta) op Windows is de beste manier om te genieten van Xbox Game Pass voor pc (bèta). Met de app kunt u bladeren door games, pc-games spelen en verbinding maken en te chatten met vrienden op verschillende apparaten.

U kunt de app heel eenvoudig downloaden met behulp van het installatieprogramma voor de Xbox (bèta)-app.

Als uw versie van Windows moet worden bijgewerkt om de Xbox (bèta)-app uit te kunnen voeren, helpt het installatieprogramma u bij dat proces.

Wat moet ik doen als ik niet kan bijwerken naar 1903 (of hoger) met de Update Assistent ?

We willen dat je een fantastische ervaring op Windows 10 hebt en dat kan betekenen dat je pc blijft werken met een eerdere versie van Windows. Als je pc niet is geoptimaliseerd voor het uitvoeren van de nieuwste build, wordt deze niet bijgewerkt. Dit kan afhankelijk zijn van de compatibiliteit van stuurprogramma's (werk stuurprogramma's zo mogelijk bij) of van software die je hebt geïnstalleerd (werk de betreffende software bij of verwijder deze).

Voor meer informatie over wat het bijwerken kan verhinderen, zie Bekende problemen en meldingen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hoe krijg ik de Xbox-app (bèta)?" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?