Wat is de Xbox-app (bèta) en hoe gebruik ik deze?

De Xbox-app (bèta) op Windows is de beste manier om te genieten van Xbox Game Pass voor pc (bèta). Gebruik de app om te bladeren door games, pc-games te spelen en verbinding te maken en te chatten met vrienden op verschillende apparaten.

Deze app is de beste manier om Xbox Game Pass voor pc (bèta) te ervaren en de app werkt naadloos samen met de Xbox Game Bar boordevol functies.

Op deze pagina

Bladeren door de gamecatalogus van Xbox Game Pass voor pc (bèta)

Op het tabblad Game Pass van de Xbox-app (bèta) zie je wat er nieuw is en kun je bladeren door games die beschikbaar zijn bij Xbox Game Pass. Blader op genre, krijg aanbevelingen, zoek en, als je nog geen lid bent, neem een abonnement op Game Pass.

Als je geen Microsoft-account hebt of als je je nooit hebt aangemeld bij Xbox, moet je dit nu doen om deze app te starten. (Je kunt bladeren door games en rondkijken in de app zonder aangemeld te zijn. Maar voor de installatie van games en het gebruik van de sociale functies moet je je aanmelden.)

Zie Aanmelden op je Xbox voor hulp met aanmelden.

Als je een game hebt gevonden die je wilt spelen, kun je de game selecteren om de details te lezen, trailers en Mixer-clips te bekijken en de systeemvereisten te controleren. Als je er klaar voor bent, selecteer je Installeren om het downloaden te starten.

Problemen met installeren? Zie Problemen oplossen met de installatie van games in Windows 10.

Verbinding maken en chatten met vrienden op verschillende apparaten

In Social kun je chatten met vrienden op pc, Xbox One en telefoon. Tekstchats ondersteunen ingesloten afbeeldingen, gif's en video's. Er is ook voicechat, 1-op-1 of met een groep.

Selecteer het tabblad Social om te beginnen. Als je aangemeld bent, zie je Vrienden en Chats. Zie Aanmelden op je Xbox voor hulp met aanmelden.

In Vrienden worden je Xbox-vrienden vermeld als je die hebt toegevoegd. Zie Nieuwe Xbox-vrienden toevoegen voor meer informatie. Zodra je vrienden hebt, is het tijd voor interactie. Klik met de rechtermuisknop op een persoon voor opties, zoals profielen van spelers, instellen als favoriet, dempen, rapporteren, een voicechat starten en meer.

Zie Waarom kan ik geen berichten verzenden vanaf de Xbox One of de Xbox-app? als je problemen hebt met chatten.

Hoe je nieuwe games kunt aanschaffen

Op het tabblad Store zie je aankoopopties voor alle games in de catalogus van Xbox Game Pass voor pc, inclusief uitbreidingen. Game Pass-leden krijgen korting op aankopen.

Problemen met aankopen? Krijg hulp.

Snel de games spelen op je pc

Links in de app zie je alle games die op dat apparaat zijn geïnstalleerd. Plaats de muisaanwijzer op een game voor een speelknop om de game te starten.

Selecteer een game om de details te lezen, trailers en Mixer-clips te bekijken en de systeemvereisten te controleren. Klaar om te spelen? Selecteer Spelen om de game te starten vanaf de detailpagina.

Hoe de nieuwe Xbox-app (bèta) Xbox Game Bar samenwerken

De Xbox-app (bèta) en de Xbox Game Bar werken naadloos samen. Je kunt bijvoorbeeld een gesprek voeren tijdens het gamen, maar je kunt ook je muziek regelen, schermopnamen en gameclips vastleggen, je gameplay uitzenden, zoeken naar nieuwe teamgenoten en nog veel meer. Zie Kennismaken met de Xbox Game Bar in Windows 10 voor meer informatie over de Xbox Game Bar..

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Wat is de Xbox-app (bèta) en hoe gebruik ik deze? " waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?